Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: Δηλώσεις Προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λ.Σ. κ. Δημήτρη ΣΑΪΤΑΚΗ για το περιστατικό έρευνας διάσωσης στο Φαρμακονήσι

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:40

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος δηλώνει την στήριξη και την αμέριστη συμπαράστασή της στις οικογένειες των αδικοχαμένων συνανθρώπων μας.

Αναφορικά με το συμβάν στην περιοχή του Φαρμακονησίου και δεδομένου ότι οι ίδιοι άνθρωποι, οι συνάδελφοί μας, στην ίδια περιοχή έχουν διασώσει μέχρι σήμερα χιλιάδες ανθρώπους, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία και δεν έχει αμφισβητηθεί ποτέ έως τώρα η ευαισθησία με την οποία ενεργούν και αντιμετωπίζουν τα περιστατικά, μας φαίνεται παράταιρο σήμερα, άνθρωποι να ισχυρίζονται ότι υπέστησαν την βιαιότητα τους.

Είμαστε οι τελευταίοι που θα υποστηρίξουμε ότι μετά από μια τέτοια τραγωδία, δεν πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση σε βάθος. Όπως όμως ήδη γνωρίζουμε η αρμόδια εισαγγελική αρχή διερευνά την υπόθεση και εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας δηλώνοντας την αμέριστη εμπιστοσύνη μας στη δικαιοσύνη αυτού του κράτους που υπηρετούμε.

Κατά την άποψή μας ερευνητέος ίσως θα έπρεπε να είναι και ο ρόλος όσων «πλαισίωσαν», τους παράνομους μετανάστες.


Τέλος επισημαίνουμε, ότι έως σήμερα, τόσο η πολιτική όσο και η στρατιωτική ηγεσία με τις εντολές τους αλλά και τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής με τις πράξεις τους, έχουν αποδείξει ότι με σεβασμό στον ανθρώπινο παράγοντα εκτελούν το καθήκον τους, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, καθιστώντας τον τομέα της έρευνας και διάσωσης πρότυπο για άλλους παρόμοιους οργανισμούς διεθνώς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια