Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συγκρότηση Επιτροπής Αξιωματικών για την ανάγκη αναμόρφωσης της κείμενης νομοθεσίας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 10:53

Αριθμ. Πρωτ.: 13/14

Ενημερώνουμε τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ότι με εντολή του κ. ΥΝΑ και απόφαση του κ. Α.ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. συγκροτήθηκε Επιτροπή ανωτάτων και ανωτέρων Αξιωματικών, με σκοπό τη μελέτη της κείμενης νομοθεσίας του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (Κώδικας Προσωπικού, Ιεραρχίας και Προαγωγών, Πειθαρχικό Δίκαιο, Τοποθετήσεων-Μεταθέσεων, Αξιολόγησης, Άδειες Προσωπικού, Κανονισμός Λειτουργίας Λιμενικών Αρχών κλπ.), για τη διαπίστωση των αδυναμιών, των ελλείψεων και δυσλειτουργιών ανά τομέα και θεματικό αντικείμενο, προκειμένου, έως 14-02-2014 να εισηγηθεί και να καταθέσει, όπου απαιτείται, προτάσεις αναμόρφωσης και συμπλήρωσής της.

Εν συνεχεία θα συγκροτηθούν ομάδες εργασίας ανά θεματικό αντικείμενο, των οποίων οι εργασίες πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι 30-04-2014, ώστε τα συμπεράσματα και οι προτάσεις τους να τεθούν σε διαβούλευση με τους συνδικαλιστικούς φορείς του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΕΑΛΣ – ΠΟΕΠΛΣ). Η περάτωση της διαδικασίας, εκτιμάται στις αρχές του καλοκαιριού, οπότε και θα αναληφθούν οι όποιες απαιτούμενες νομοθετικές πρωτοβουλίες από την πλευρά της πολιτικής ηγεσίας.

Η ΠΕΑΛΣ δηλώνει εξ’ αρχής παρούσα, με την δέουσα όμως προσοχή και επιφύλαξη που απαιτεί το εγχείρημα. Σε κάθε περίπτωση θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, θετικών για το προσωπικό Λ.Σ. αποφάσεων, στο πλαίσιο των αρχών και των διεκδικήσεων μας.  

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                                  Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                   Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια