Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

ΠΕΑΛΣ-ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αποτελέσματα συναντήσεων με Κόμματα και Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:15


Αριθμ. Πρωτ.: 49-2013

Στο πλαίσιο των ενεργειών και πρωτοβουλιών που είχαμε ανακοινώσει ότι θα αναλάβουμε αναφορικά με το προωθούμενο σχέδιο νόμου «Τουριστικά Πλοία και άλλες διατάξεις», πραγματοποιήσαμε από κοινού χθες 19-03-2014, σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους των κομμάτων του Κοινοβουλίου, καθώς και με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Στις εν λόγω συναντήσεις είχαμε την ευκαιρία να αναπτύξουμε τις θέσεις και τις απόψεις μας επί του σχεδίου νόμου και κυρίως την αντίθεσή μας επί όλων εκείνων των διατάξεων που θίγουν τα στελέχη Λ.Σ. –ΕΛ.ΑΚΤ. 

Από την μεριά τους οι εκπρόσωποι των κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΚΚΕ και ΔΗΜΑΡ αποδέχθηκαν το δίκαιο των αιτημάτων μας και συνομολόγησαν ότι θα στηρίξουν τις προτάσεις μας, γεγονός που μας ενισχύει και μας ικανοποιεί, ενώ ο αρμόδιος εισηγητής του νομοσχεδίου από την πλευρά της Ν.Δ., αφού κατέγραψε τις αντιρρήσεις και ενστάσεις μας, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, δεσμευόμενος όμως ότι θα μεταφέρει την συζήτησή μας στον καθ’ ύλην αρμόδιο Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου.

Κατά την συνάντηση που ακολούθησε με τον Υπουργό κ. Βαρβιτσιώτη, αναπτύξαμε για άλλη μια φορά την επιχειρηματολογία μας, επισημαίνοντας τα προβληματικά εκείνα σημεία που μας βρίσκουν αντίθετους και ζητήσαμε να μην επιμείνει σε αυτά. Από την μεριά του, ο Υπουργός δεν δεσμεύθηκε και μας παρέπεμψε στην κοινοβουλευτική διαδικασία.   

Κλείνοντας τον κύκλο των επαφών μας συναντηθήκαμε για ακόμη μια φορά με τον αρμόδιο εισηγητή του Τομέα Ναυτιλίας του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος ήταν κατηγορηματικός και μας διαβεβαίωσε εκ νέου ότι το ΠΑΣΟΚ θα συμβάλλει αποφασιστικά, με συγκεκριμένες προτάσεις υπέρ της υιοθέτησης των αιτημάτων μας.

Εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση και επαφή με όλες τις πλευρές, ευελπιστώντας ότι θα υιοθετηθούν οι θέσεις μας, τις οποίες παράλληλα  θα έχουμε την δυνατότητα να παρουσιάσουμε ενώπιον της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου στη Βουλή την προσεχή Τετάρτη 26-03-2014, χωρίς να χρειαστεί να κλιμακώσουμε την δράση μας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια