Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 5 Μαρτίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ «Διανύοντας τα τελευταία μέτρα» πριν από τις ετήσιες κρίσεις στο Λιμενικό Σώμα

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 12:52

 Αριθμ. Πρωτ.: 33/14

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως γνωστόν λίγα 24ωρα μας χωρίζουν από την διενέργεια των ετήσιων κρίσεων των Αξιωματικών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Θα αναμέναμε και μετά από όσα βιώνουμε ως κοινωνία αλλά και ως ένστολοι, το «προβληματικό» πεδίο διεξαγωγής τους να είχε τροποποιηθεί, να είχε αλλάξει. Μάταια η προσμονή μας. Φαίνεται ότι κάποια πράγματα, ακόμη κι αν όλοι συνομολογούν στην ανάγκη αλλαγής τους, εξακολουθούν να μένουν ανέγγιχτα. 

Πριν από ένα χρόνο, σε μια ανάλογη
παρέμβασή μας αναφορικά με το θέμα, ευχόμασταν να ήταν η τελευταία χρονιά που οι κρίσεις θα διεξάγονταν με τα ισχύοντα. Δυστυχώς όμως  το κεφάλαιο «κρίσεις», κορυφαία στιγμή για την επαγγελματική εξέλιξη των στελεχών, δεν άνοιξε.

Για άλλη μια φορά, οι κρίσεις θα διενεργηθούν στο ίδιο απαρχαιωμένο πλαίσιο, που σε κάθε περίπτωση δεν είναι ικανό να ανταποκριθεί στην σύγχρονη εποχή και δεν εμπεδώνει το αίσθημα δικαίου του κρινόμενου, αλλά και μεταξύ των στελεχών.

Για άλλη μια φορά, οι κρίσεις στηρίζονται κυρίως στην υποκειμενικότητα του κρίνοντος και όχι στην αντικειμενικότητα του συστήματος. 

Για άλλη μια φορά απουσιάζουν τα συγκεκριμένα, μετρήσιμα κριτήρια, που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεων, απαραίτητο συστατικό μιας δίκαιης κρίσης. 

Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψη τις διαπιστώσεις μας, την ευρωπαϊκή και διεθνή εμπειρία οργανισμών με ίδια χαρακτηριστικά, αλλά και την κατάσταση που σήμερα βρίσκεται η χώρα, τονίζουμε ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να αλλάξει επιτέλους το πλαίσιο διενέργειάς τους, προκειμένου με την ολοκλήρωση και ανακοίνωσή τους, να μην υπάρχουν εκείνα τα περιθώρια που θα αμφισβητούν το αποτέλεσμα.

Πολλές υποσχέσεις έχουμε ακούσει κατά καιρούς για διαφάνεια και αξιοκρατία. Εμείς θα περιμένουμε τα λόγια να γίνουν πράξεις, ελπίζοντας παράλληλα να είναι η τελευταία χρονιά, που οι κρίσεις θα διεξαχθούν με τα ισχύοντα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                            Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια