Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ για την υπογραφή ΚΥΑ για την σύσταση Ελεγκτηρίου Δαπανών στο Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 12:32

Αριθμ. Πρωτ.:71/14  

ΠΡΟΣ:

- Υπουργό Υγείας
κ. Άδωνη ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
- Αν Υπουργό Οικονομικών
κ. Χρήστο ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ

ΚΟΙΝ.:
- Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη
- Αρχηγό ΛΣ -ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθ.

Κύριοι Υπουργοί,


Τα τελευταία έξι χρόνια 7.500 οικογένειες Λιμενικών έρχονται αντιμέτωποι με την εγκατάλειψη της πολιτείας, αναφορικά με τη δυνατότητα πρόσβασής τους σε ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα και φαρμακεία. 


Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν απολαμβάνουμε της προστασίας που οφείλει το κράτος να μας παρέχει, στερούμενοι του δικαιώματος της ελεύθερης πρόσβασης σε γιατρούς και φαρμακεία, δικαίωμα που απολαμβάνει και δικαίως το σύνολο των εργαζομένων στη χώρα μας και παρά το γεγονός ότι καταβάλλουμε σε μηνιαία βάση τις ασφαλιστικές μας εισφορές.

Η σημερινή πολιτική ηγεσία του ΥΝΑ συμμεριζόμενη το πρόβλημα, μετά και από τις επαναλαμβανόμενες και επίμονες προσπάθειες της Ένωσής μας, συμπεριέλαβε, με την σύμφωνη γνώμη όλων των κομμάτων της Βουλής, διάταξη νόμου (άρθρο 47) στον προσφάτως ψηφισθέντα Ν.4256 (ΦΕΚ 92 Α/14-04-2014) "Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις",  για σύσταση Ελεγκτηρίου Υγειονομικών Δαπανών στο Αρχηγείο Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και απομένει η υπογραφή της απαιτούμενης ΚΥΑ κατ' εξουσιοδότηση του Νόμου, για την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Σύμφωνα με ενημέρωσή μας, οι αρμόδιες υπηρεσίες του ΥΝΑ/Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. κατ' εντολή της πολιτικής ηγεσίας, συνέταξαν και σας προώθησαν προς υπογραφή την εν λόγω ΚΥΑ που αποτελεί το επιστέγασμα, την τελευταία πράξη μιας οφειλόμενης ενέργειας για τον απεγκλωβισμό των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από την απαράδεκτη κατάσταση που περιγράψαμε και βιώνουμε. 

Ως εκ τούτου η άμεση από την πλευρά σας υπογραφή της κρίνεται επιβεβλημένη ώστε επιτέλους οι συνάδελφοί μας στο εξής να απολαμβάνουν του συνταγματικά κατοχυρωμένου δικαιώματος της κοινωνικής ασφάλισης.

Για το Δ.Σ.
   Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ             Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια