Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014

ΠΕΑΛΣ- ΠΟΕΠΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τακτικές μεταθέσεις έτους 2014 - "Πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την πολιτεία και τους θεσμούς";

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:23Αριθμ. Πρωτ.:80/2014

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι στις 17-06-2014, συνήλθε το Συμβούλιο Τοποθετήσεων - Μεταθέσεων για τις τακτικές μεταθέσεις του έτους 2014 στο οποίο και συμμετείχαμε. 

Στην έναρξη της διαδικασίας τέθηκαν από την πλευρά μας σχετικά ερωτήματα αναφορικά με την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταθέσεων παρελθόντος έτους 2013, της δέσμευσης πιστώσεων για τις μεταθέσεις του τρέχοντος έτους 2014 και της εξέλιξης προεργασίας ενόψει εφαρμογής των διατάξεων του Π.Δ. 81/2014 "Αναδιάρθρωση Περιφερειακών Υπηρεσιών". 

Οι απαντήσεις που λάβαμε ήταν οι εξής:

* Υπάρχουν σε εκκρεμότητα 270 μεταθέσεις και συνακόλουθα τυχόν προσφυγές έτους 2013. 
* Δεν έχουν διασφαλιστεί οι απαιτούμενες πιστώσεις για την υλοποίηση των όποιων αποφάσεων του Συμβουλίου έτους 2014.
* Δεν έχουν ολοκληρωθεί οι απαραίτητες ενέργειες για την υλοποίηση των διατάξεων εφαρμογής του Π.Δ. 81/2014.

Συνεκτιμώντας όλα τα παραπάνω το Συμβούλιο αποφάσισε να αναβάλει τις εργασίες του σε μεταγενέστερο χρόνο και μέχρι την υλοποίηση των ανωτέρω εκκρεμοτήτων. 

Δυστυχώς για ακόμα ένα χρόνο, ζούμε την ίδια κατάσταση, δηλαδή στο "και πέντε" να προσπαθούν να ολοκληρώσουν διαδικασίες που ως Διοίκηση όφειλαν να έχουν αντιμετωπίσει νωρίτερα, ώστε απρόσκοπτα οι συνάδελφοι μας να γνωρίζουν αυτό που δικαιούνται, δηλαδή το που και από πότε θα υπηρετήσουν στις νέες τους υπηρεσίες για τα επόμενα χρόνια και να μην ταλαιπωρούνται τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειές τους, όντας όμηροι μιας ατελέσφορης διαδικασίας. 

Καλούμε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία να ενσκήψει στο σοβαρότατο αυτό πρόβλημα επιλύοντας τον γρίφο "Πρέπει ή δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε την πολιτεία και τους θεσμούς";  


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια