Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ευχές στον ΥΝΑ … Επιδίωξη και προσδοκία η καλή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προσωπικού Λ.Σ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:17

Αριθμ. Πρωτ.:76 /14
Μετά από πέντε χρόνια συνεχών αλλαγών Υπουργών, ονομάτων του διοικητικού φορέα της ναυτιλίας, αλλά και του ρόλου του Λ.Σ. στο φορέα αυτό, θεωρούμε θετικό ότι επιτέλους δεν υπήρξαν αρνητικές εκπλήξεις κατά τον πρόσφατο ανασχηματισμό.
Θετική επίσης θεωρούμε την ανανέωση της θητείας του Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, όντας γνώστης των θεμάτων του Υπουργείου. Η ΠΕΑΛΣ εύχεται καλή συνέχεια και επιτυχία στο έργο του.
Επισημαίνουμε ότι οι παραπάνω παράμετροι κρίνονται ιδιαιτέρως κρίσιμοι αφενός γιατί εγκαταλείπονται πλέον οι πειραματισμοί και αφετέρου γιατί δεν θα χαθεί πολύτιμος χρόνος για την ενημέρωση και την κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ως επαγγελματίες αλλά και ως Οργανισμός.
Από την πλευρά μας σταθερά επιδιώκουμε και προσδοκούμε την καλή συνεργασία, ταυτόχρονα θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε νέα πρωτοβουλία που θα αναληφθεί από τον Υπουργό και στόχο θα έχει την αντιμετώπιση των προβλημάτων του προσωπικού, καθώς του φορέα που υπηρετούμε.
Τέλος στο πλαίσιο των προαναφερομένων θα επιδιώξουμε τη συνάντησή μας με τον κ. ΥΝΑ ώστε στην πράξη να επιβεβαιώσουμε αυτή την νέα συνεργασία.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                   Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια