Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 17 Ιουνίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ν. Αττικής ευχαρίστησε τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για την αποτελεσματική δράση τους στην πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:37


Με τον Πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Επαγγελματιών Περιπτερούχων Καπνοπωλών Ν. Αττικής. Μέσω του Προέδρου τους, κ. Γεώργιου Δούκα, οι καπνοπώλες του νομού Αττικής ευχαρίστησαν την ΠΕΑΛΣ και γενικότερα τα Στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής για την ενεργό και αποτελεσματική δράση τους στην πάταξη του λαθρεμπορίου τσιγάρων, καθώς οι ίδιοι πλήττονται κατάφορα από την μείωση της πώλησης του νόμιμου καπνού.

Η ΠΕΑΛΣ έχει από καιρό δηλώσει ότι το λαθρεμπόριο καπνού συνιστά ένα κατά κύριο λόγο αφανές έγκλημα, μια μορφή οργανωμένου εγκλήματος με μεγάλα κέρδη, χαμηλή επικινδυνότητα για τους δράστες και μεγάλες οικονομικές απώλειες για το Ελληνικό κράτος, άρα και για τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη.

Τα δισεκατομμύρια λαθραίων τσιγάρων που πωλούνται στη μαύρη αγορά βλάπτουν σοβαρά την οικονομική ευημερία. Η διαφυγή αποπληρωμής δασμών στερεί από τα κράτη πολλά έσοδα, τα οποία ειδάλλως θα χρησιμοποιούνταν για την ενίσχυση των συστημάτων ελέγχου του λαθρεμπορίου αλλά και για την στήριξη προγραμμάτων κοινωνικής υγείας, εφόσον ο  καπνός γίνεται κυρίως διαθέσιμος στο νεαρό πληθυσμό και στις οικονομικά ασθενείς κοινωνικές τάξεις.

Όλοι αγωνιζόμαστε ενάντια στη διαπλοκή των εγκάθετων διαφόρων συμφερόντων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια