Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limenikirota.blogspot.com-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 20 Ιουνίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ευσυνειδησία, το φιλότιμο, η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αποτελούν μεταξύ άλλων συστατικά στοιχεία των τελευταίων μεγάλων επιτυχιών στην πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:13

Αριθμ. Πρωτ.: 82/14

Με αφορμή το νέο πλήγμα που επέφεραν τα στελέχη Λ.Σ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών, στο οργανωμένο έγκλημα με τον εντοπισμό 348,561 κιλών φυτικών αποσπασμάτων ακατέργαστης ινδικής κάνναβης και τη σύλληψη του δράστη, συγχαίρουμε τον Προϊστάμενο Λιμενάρχη Πλοίαρχο ΛΣ. ΚΟΡΟΝΤΖΗ Τρύφωνα και τους Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Λιμενοφύλακες της Υπηρεσίας, για την εξαιρετική αυτή επιτυχία.

Αξιοποιώντας γόνιμα τον χρόνο που διαθέτουν αλλά και τις πληροφορίες που περιέρχονται στην διάθεσή τους, οι συνάδελφοι της Πάτρας εκδηλώνουν πραγματικό ενδιαφέρον για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος σε όλες του τις μορφές, κυρίως δε του λαθρεμπορίου ναρκωτικών και τσιγάρων.

Όλοι γνωρίζουμε την δαιδαλώδη αρχιτεκτονική ενός δικτύου οργανωμένης εγκληματικής δράσης, που αφορά το παράνομο εμπόριο εξαρτησιογόνων ουσιών, συμπεριλαμβανομένων και των καπνικών ειδών, που ενέχουν τέτοιες ουσίες. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο δύσκολο είναι να υπάρχουν επιτυχίες στην εξάρθρωση κυκλωμάτων που δρουν υπογείως και μέσω του λαθρεμπορίου κυρίως προκαλούν ανήκεστη βλάβη στο κοινωνικό σύνολο και συγκεκριμένα στην ελληνική νεολαία.

Η Λιμενική Αρχή Πατρών μόνο για τους τελευταίους έξι μήνες, έχει να επιδείξει σειρά μεγάλων επιτυχιών, όπως η κατάσχεση ενός τόνου και 352 συνολικά κιλών κάνναβης, επτά κιλών κοκαΐνης, ποσοτήτων ηρωίνης καθώς και ποσοτήτων καπνικών προϊόντων, που καταδεικνύουν με το πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο την εξαιρετική δουλειά που επιτελείται από την Υπηρεσία αυτή.

Η ευσυνειδησία, το φιλότιμο και η υψηλή επαγγελματική κατάρτιση όπως δηλώνει ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πατρών αλλά και το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης όπως εμείς λέμε, αποτελούν μεταξύ άλλων συστατικά στοιχεία μεγάλων επιτυχιών που με αυτά διακρίνονται τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

Όντας βέβαιοι ότι το οργανωμένο έγκλημα θα συνεχίσει να δέχεται απανωτά χτυπήματα από τις Αρχές Ασφαλείας, και συγκεκριμένα από το Λιμενικό Σώμα, ο Έλληνας πολίτης να αισθάνεται ασφαλής γιατί τον υπηρετούν επαγγελματίες με υψηλό φρόνημα και αίσθημα καθήκοντος.

Εμείς στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο που αγωνίζεται μέσα από αυτήν την δύσκολη οικονομική συγκυρία να εκτελέσει τα καθήκοντά του.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ        Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια