Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνάντηση με το ΚΚΕ για τα ασφαλιστικά Ταμεία

 
at 13:58


Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα τα προεδρεία της Π.Ε.Α.Λ.Σ. και της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ  με το ΚΚΕ και συγκεκριμένα με τον βουλευτή κ. Χρήστο Κατσιώτη, κατά την διάρκεια της οποίας διατυπώσαμε την πλήρη αντίθεσή μας στις επικείμενες ρυθμίσεις που προωθούνται από την Κυβέρνηση για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία και επαναλάβαμε τη θέση μας για διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος λειτουργίας τους, το οποίο εξασφαλίζει την δημιουργική, ακώλυτη εφάπαξ καταβολή των εισφορών μας. 

Ειδικότερα για το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος  τονίσαμε ότι η έξωθεν καθ’ οιονδήποτε τρόπο επέμβαση-παρέμβαση αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στις τάξεις του Σώματος καθώς πρόκειται για δημιούργημα των στελεχών Λ.Σ., ένα Ταμείο παράδειγμα προς μίμηση, που δεν έχει επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ διαχρονικά το Κράτος. 

Επισημάναμε δε ότι αν η ρύθμιση αυτή προχωρήσει ως έχει, θα επιφέρει άμεσα σημαντικό πλήγμα στο σύνολο των Σ.Α. και Ε.Δ., που για το Λιμενικό Σώμα μεταφράζεται σε αθρόες αποστρατείες 500 τουλάχιστον Αξιωματικών που στελεχώνουν Λιμενικές Αρχές, Υπηρεσίες, πλωτά και εναέρια μέσα. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες περίπου αντίστοιχος είναι ο αριθμός για το Πυροσβεστικό Σώμα, 3.300 για την Αστυνομία και ουκ έστιν αριθμός για τις Ε.Δ.

Ο κ. Κατσιώτης αποδέχθηκε το δίκαιο των θέσεων μας και δεσμεύθηκε ότι το ΚΚΕ θα σταθεί αρωγός καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το εν λόγω σχέδιο νόμου να μην τύχει έγκρισης από την Βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια