Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ-ΠΟΕΠΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Κόκκινη γραμμή για τα στελέχη Λ.Σ. η συμπερίληψη του ΤΑΛΣ στις επικείμενες ρυθμίσεις του Υπουργείου Εργασίας για την "αναμόρφωση" των ασφαλιστικών Ταμείων.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 21:00


Αριθμ. Πρωτ. 94/14

ΠΡΟΣ :
Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου
κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

ΚΟΙΝ.: 
Γενικό Γραμματέα ΥΝΑ
κ. Μπούσιο Αθανάσιο

Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο Λ.Σ. Αθανασόπουλο Αθανάσιο

Κύριε Υπουργέ,

Σύμφωνα με πληροφορίες του τελευταίου εικοσιτετραώρου το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος φέρεται να συμπεριλαμβάνεται στις επικείμενες ρυθμίσεις του Υπουργείου Εργασίας για την αναμόρφωση των ασφαλιστικών Ταμείων.

Τις πληροφορίες αυτές θέσαμε άμεσα υπόψη στη φυσική μας ηγεσία, στο Γενικό Γραμματέα του ΥΝΑ καθώς και στο Διευθυντή του πολιτικού σας γραφείου, καθώς δεν κατέστη δυνατή μια απευθείας συνάντηση μαζί σας,  ζητώντας την παρέμβασή σας. 

Αναφορικά με το θέμα, υπενθυμίζουμε ότι το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος αποτελεί Ν.Π.Δ.Δ. και λειτουργεί υπό την εποπτεία του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ρητά χωρίς κοινωνική επιβάρυνση, με σκοπό τη χορήγηση εφάπαξ ανταποδοτικού χαρακτήρα χρηματικού ποσού στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ  οι πόροι του Ταμείου προέρχονται αποκλειστικά από εισφορές μας. Ως εκ τούτου δεν υφίσταται εργοδοτική ή κρατική εισφορά ή επιχορήγηση με οποιονδήποτε τρόπο όπως επίσης και δεν υφίσταται κοινωνικός ή οποιοσδήποτε άλλος πόρος που να βαρύνει τρίτους.

Επιπρόσθετα, επισημαίνεται το γεγονός ότι η αυτοτελής και ανεξάρτητη από τον κρατικό προϋπολογισμό οικονομική λειτουργία του Ταμείου παραπέμπει σε ένα καθεστώς οιονεί αποταμιευτικού προγράμματος που αποδίδει ένα συσσωρευμένο κεφάλαιο στη λήξη του και ως εκ τούτου το Υπουργείο Εργασίας ουδεμία αρμοδιότητα έχει ή θα πρέπει να έχει στο μέλλον για την λειτουργία του Ταμείου μας. 

Για τους παραπάνω λόγους και επειδή μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουμε λάβει επίσημη διάψευση ή επιβεβαίωση της πληροφορίας, σας ζητούμε άμεσα να προβείτε σε κάθε ενδεδειγμένη ενέργεια, για ένα ζήτημα που αποτελεί κόκκινη γραμμή για τα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. αφού πρόκειται για τους κόπους, μόχθους και τις αγωνίες μιας ολόκληρης ζωής.


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια