Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ-ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνάντηση με Ανεξάρτητους Έλληνες για τα ασφαλιστικά ταμεία

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:00


Στο πλαίσιο των ενεργειών μας ενάντια στις επικείμενες ρυθμίσεις που προωθεί η Κυβέρνηση για τα ασφαλιστικά μας Ταμεία πραγματοποιήσαμε σήμερα από κοινού συνάντηση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και συγκεκριμένα με τους  βουλευτές κ.κ. ΚΟΥΪΚ και ΧΑΪΚΑΛΗ και τον Γραμματέα του Τομέα Ναυτιλίας των ΑΝ.ΕΛ. κ. ΠΑΤΡΙΚΙΟ, κατά την διάρκεια της οποίας επαναλάβαμε τη θέση μας για διατήρηση του υπάρχοντος καθεστώτος λειτουργίας τους, το οποίο εξασφαλίζει την δημιουργική, ακώλυτη εφάπαξ καταβολή των εισφορών μας. 

Ειδικότερα για το για το πρόβλημα που προκύπτει αναφορικά με το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος, ύστερα από την προωθούμενη διάταξη νόμου, τονίσαμε ότι αυτή ουσιαστικά έρχεται να βάλει χέρι σε ένα ταμείο που είναι δημιούργημα δικό μας, δε προσομοιάζει με κανένα άλλο και δεν έχει επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ διαχρονικά το Κράτος ή τρίτους. Είναι ο «κουμπαράς» των εργαζομένων, που τροφοδοτείται από τον κόπο και τον ιδρώτα τους με την προσδοκία στο τέλος του εργασιακού τους βίου να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί. 

Παράλληλα θέσαμε υπόψη των συνομιλητών μας ότι αν η ρύθμιση αυτή προχωρήσει ως έχει, θα επιφέρει άμεσα σημαντικό πλήγμα στο αξιόμαχο των Σ.Α. και Ε.Δ., με αθρόες αποστρατείες στελεχών, που βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία.

Ο συνομιλητές μας αποδέχθηκαν το δίκαιο των θέσεων μας και δεσμεύθηκαν ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα σταθούν αρωγοί καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την στήριξη των θέσεών μας και την επικράτηση του αυτονόητου.Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια