Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ – ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας …. Η απόφαση της τύχης του ΤΑΛΣ αποκλειστικά στα χέρια του κ. ΥΝΑ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 16:45

Συνάδελφοι, 

σας γνωρίζουμε ότι σήμερα 28-07-2014, συναντηθήκαμε ύστερα από σχετικό αίτημά μας, με τον Υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα, θέσαμε απευθείας στον Υπουργό το πρόβλημα που προκύπτει αναφορικά με το Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος, ύστερα από την προωθούμενη διάταξη νόμου, η οποία ουσιαστικά έρχεται να βάλει χέρι σε ένα ταμείο που είναι δημιούργημα δικό μας, δε προσομοιάζει με κανένα άλλο και δεν έχει επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ διαχρονικά το Κράτος ή τρίτους. Είναι ο «κουμπαράς» των εργαζομένων, που τροφοδοτείται από τον κόπο και τον ιδρώτα τους με την προσδοκία στο τέλος του εργασιακού τους βίου να λάβουν το ποσό που τους αναλογεί. 

Ο κ. Υπουργός αφού άκουσε με προσοχή τις αιτιάσεις και τα επιχειρήματά μας, με σαφή και κατηγορηματικό τρόπο μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα είχε αντίρρηση, εφόσον ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου αναλάμβανε σχετική πρωτοβουλία προς την κατεύθυνση που προτείνουμε, να ανταποκριθεί σχετικά.

Ύστερα από τα παραπάνω καλούμε άμεσα τον κ. ΥΝΑ να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε επιτέλους να υπερισχύσει το δίκαιο. Σε αντίθετη περίπτωση η δική μας ευθύνη και υποχρέωση είναι ο αγώνας, με την δύναμη που εσείς οι ίδιοι μας δίνεται.

Σας καλούμε σε επαγρύπνηση και αγωνιστική ετοιμότητα. Σήμερα ήρθε η στιγμή που όλοι μαζί πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να ανατρέψουμε ισοπεδωτικές αντιλήψεις και καθεστωτικές πρακτικές.

Η ώρα της ευθύνης σήμανε για όλους. Όταν η αδικία γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια