Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνάντηση με ΔΗΜΑΡ

 
at 17:08Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα τα προεδρεία της Π.Ε.Α.Λ.Σ. και της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ  με τον Πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Φώτη Κουβέλη, κατά την διάρκεια της οποίας κατέστη σαφής απο την πλευρά μας η πλήρης αντίθεσή μας στις επικείμενες ρυθμίσεις που προωθεί του η Κυβέρνηση για τα ασφαλιστικά Ταμεία, και συγκεκριμένα σε ότι αφορά στα Μετοχικά Ταμεία αφενός και αφετέρου στην επιβολή συγκεκριμένων όρων και προϋποθέσεων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Ταμείου Αρωγής Λιμενικού Σώματος, ανάλογων με εκείνους που θα ισχύσουν για τα προβληματικά και επιδοτούμενα από διάφορες πηγές, πλην των εργαζομένων, Ταμεία. 

Τονίσαμε μάλιστα ότι η επαπειλούμενη έξωθεν καθ’ οιονδήποτε τρόπο επέμβαση-παρέμβαση στο Ταμείο Αρωγής Λιμενικού Σώματος  αποτελεί ωρολογιακή βόμβα στις τάξεις του Σώματος καθώς πρόκειται για δημιούργημα των στελεχών Λ.Σ., ένα Ταμείο παράδειγμα προς μίμηση, αυτοχρηματοδοτούμενο, αυτοδιαχειριζόμενο που δεν έχει επιβαρύνει ούτε με ένα ευρώ διαχρονικά το Κράτος και ούτε στοχεύει στο μέλλον να το πράξει. 

Από την πλευρά του ο κ. Κουβέλης αποδέχθηκε το δίκαιο των θέσεων μας και δεσμεύτηκε ότι θα σταθεί αρωγός καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου το εν λόγω σχέδιο νόμου να μην τύχει έγκρισης από την Βουλή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια