Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ - ΠΟΕΠΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συνάντηση με ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:20


Πειραιάς 25/07/2014

Τα προεδρεία Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.-Π.Ε.Α.Λ.Σ. πραγματοποίησαν χθες Πέμπτη 24/07/2014 συνάντηση στην Βουλή των Ελλήνων με κλιμάκιο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α αποτελούμενο από τον τομέα Εθνικής Άμυνας και Σωμάτων Ασφαλείας με επικεφαλής τον Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας  κ. Γιώργο Βαρεμένο.

Καταθέσαμε τις ενστάσεις μας για το επικείμενο σ/ν για τα ασφαλιστικά ταμεία, τονίζοντας ιδιαίτερα ότι η περίπτωση του ΤΑΛΣ αποτελεί την μεγαλύτερη  κλοπή εκ μέρους της πολιτείας, αφού πρόκειται για ένα Ταμείο που από τον ιδρυτικό του νόμο προβλέπει ρητά την αυτοτελή και ανεξάρτητη από τον Κρατικό Προϋπολογισμό οικονομική λειτουργία του.

Επίσης δηλώσαμε την αγανάκτηση μας για τον εμπαιγμό εκ μέρους της κυβέρνησης αφού μέχρι σήμερα διέψευδε τις φήμες για εποπτεία του Υπουργείου Εργασίας στα Μετοχικά Ταμεία ενώ αυτό προβλέπεται ήδη στο εν λόγω σ/ν.

Από την πλευρά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ο κ. Βαρεμένος δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια να μην τύχει έγκρισης από την Βουλή το σχετικό σ/ν ενώ παράλληλα δήλωσε την αντίθεση του ίδιου και του κόμματος του στην βάναυση και βάρβαρη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια