Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Θα περάσουμε από απολογούμενους παράνομους μετανάστες σε διαρκώς απολογούμενα όργανα ασφαλείας

 
at 11:35

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκφράζουμε τον έντονο προβληματισμό και την ανησυχία μας αναφορικά με πρόσφατη Κοινή Υπουργική Απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 05-06-2014 και δίδει για πρώτη φορά, χωρίς ουσιαστικές ασφαλιστικές δικλείδες τη δυνατότητα στους παράνομα εισερχομένους στη χώρα μετανάστες, εφόσον καταγγείλουν ρατσιστική συμπεριφορά σε βάρος τους από τα εντεταλμένα όργανα ασφαλείας, να παίρνουν αυτομάτως άδεια παραμονής για ένα χρόνο. Το ίδιο επίσης  προνόμιο δίνεται και στους μάρτυρες της καταγγελίας.

Εκτιμούμε ότι η ρύθμιση θα ανοίξει τους «ασκούς του Αιόλου» και οι καταγγελίες θα «πέφτουν βροχή». Οι παράνομοι μετανάστες έχουν πλέον ένα κίνητρο, να καταγγέλλουν καθοδηγούμενοι από τα κυκλώματα διακίνησης λαθρομεταναστών, μαζικά υποτιθέμενες παραβατικές συμπεριφορές, ώστε στη συνέχεια να εξασφαλίζουν άδεια παραμονής. 

Ανησυχούμε και ανησυχούμε βάσιμα. Οι συνάδελφοι ανά την επικράτεια θα βρίσκονται διαρκώς σε θέση άμυνας καθώς θα περάσουμε από απολογούμενους παράνομους μετανάστες σε διαρκώς απολογούμενα όργανα ασφαλείας, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, αυτό που εμείς υποστηρίζουμε είναι ότι παράλληλα με τις όποιες αποφάσεις διαφύλαξης των δικαιωμάτων των παράνομα εισερχομένων στη χώρα, απαιτείται και η θέση αντίστοιχων ασφαλιστικών δικλείδων για τα στελέχη, προκειμένου απρόσκοπτα να ασκούν τα καθήκοντά τους.  

Πριν λοιπόν να είναι αργά, ας επανεξετάσουν το θέμα, εκτός κι αν επιθυμούν ελεύθερα σύνορα για όλους, που βεβαίως και αυτό είναι μια επιλογή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια