Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2014

ΠΕΑΛΣ:ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ καταργείται το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας

 
at 19:22

Αριθμ. Πρωτ.: 104/2014

Όπως σήμερα 28-08-14 ενημερωθήκαμε, με κοινή Υπουργική Απόφαση που  έχει ήδη υπογραφεί και έχει σταλεί  στο Εθνικό τυπογραφείο με ΟΔΗΓΙΑ να δημοσιευθεί το αργότερο αύριο, από 01 Σεπτεμβρίου 2014 καταργείται το δικαίωμα ελεύθερης μετακίνησης στα μέσα μαζικής μεταφοράς με την επίδειξη υπηρεσιακής ταυτότητας και θα απαιτείται πλέον ατομική ΚΑΡΤΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.

Για την έκδοση των καρτών απαιτείται η σύναψη σύμβασης του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου με τον ΟΑΣΑ που θα καθορίζει τις λεπτομέρειες.

Ελπίζοντας ότι η νέα αυτή τακτοποίηση δεν υποκρύπτει σκοπιμότητα, το διερευνούμε, αναρωτιόμαστε δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεταβατική διάταξη που να δίνει το περιθώριο για σύναψη συμβάσεων και χρήση των ΚΑΡΤΩΝ από 1.10.2014 και όχι από μεθαύριο ώστε να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις μετακινήσεις του προσωπικού ΛΣ.

Καλούμε λοιπόν τον αρμόδιο Υπουργό για το Λιμενικό Σώμα κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη αφενός να ενεργήσει προς την κατεύθυνση που προαναφέρουμε και αφετέρου με διευκρινιστική δήλωση του να "διασκεδάσει" τους φόβους μας ότι πιθανώς πρόκειται για μια ακόμη απόφαση, που σκοπό έχει, τον περιορισμό ενός δικαιώματος.   

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                             Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ              Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια