Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ευχαριστούμε τους συναδέλφους για τη συμμετοχή και την στήριξή τους στην κοινή προσπάθεια …. ανανεώνουμε το ραντεβού το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν τέλειωσε, τίποτα δεν χάθηκε. Χαμένος είναι ο αγώνας που ποτέ δεν δόθηκε.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:57

Αριθμ. Πρωτ.: 97/14

Συνάδελφοι Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί και Λιμενοφύλακες,

Τις προηγούμενες ημέρες η ΠΕΑΛΣ σε μια κοινή προσπάθεια με τις λοιπές Ομοσπονδίες των Σ.Α. έδωσε έναν δύσκολο αλλά συνάμα άνισο αγώνα για την διαφύλαξη των Ταμείων μας. Λέμε άνισο γιατί είχαμε να αντιπαλέψουμε εξωθεσμικά κέντρα αποφάσεων που τα τελευταία χρόνια εντέλλονται και οι κυβερνόντες εκτελούν, πάντα με υπερβάλλουσα πειθαρχία και χωρίς αντιρρήσεις. 

Τελικά στην περίπτωσή μας αποφάσισαν ότι εκείνοι ενδιαφέρονται περισσότερο για εμάς από εμάς, αλλά και για τις επόμενες γενιές συναδέλφων, υπερψηφίζοντας «ανθρωποκτόνες» διατάξεις που με βεβαιότητα οδηγούν στην περαιτέρω φτωχοποίησή μας. 

Οι δηλώσεις εφησυχασμού του Υπουργού Εργασίας, έγγραφες και προφορικές, δεν μας καλύπτουν. Θεωρούμε ότι κινούνται συνειδητά στο πεδίο της παραπληροφόρησης, κοινώς πρόκειται για «παραμύθια της Χαλιμάς». Εάν δεν είχαν βάλει στο μάτι τις περιουσίες και τα αποθεματικά των Ταμείων, θα νομοθετούσαν διαφορετικά.

Για εμάς δεν τέλειωσε τίποτα. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, θα συνεχίσουμε την κοινή προσπάθεια. Ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την στήριξη που μας παρέξατε και ανανεώνουμε το ραντεβού μας το επόμενο διάστημα. Τίποτα δεν τέλειωσε, τίποτα δεν χάθηκε. Χαμένος είναι ο αγώνας που ποτέ δεν δόθηκε. 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε στο δρόμο αυτό, να μας ακολουθήσουν και όσοι για διάφορους λόγους, δε μπόρεσαν να συναντηθούμε. Κανείς ποτέ διαχρονικά δεν κέρδισε, παρακολουθώντας τις εξελίξεις. 

Καλή αντάμωση λοιπόν…. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ       Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια