Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΑΛΣ : «Συμμετοχή μας στην εκδήλωση της ‘’Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας’’ για τις επίμαχες αποφάσεις του ΣτΕ».

 
at 19:02Την Τετάρτη 15.10.2014 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση που διοργάνωσε η ‘’Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας’’ αναφορικά με το ζήτημα της μερικής εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ από την Κυβέρνηση και συγκεκριμένα για την επιστροφή στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας μόνο του 50% των μηνιαίων αποδοχών τους που αντισυνταγματικά σύμφωνα με τις παραπάνω αποφάσεις περικόπηκαν από την Κυβέρνηση, την επιστροφή των αναδρομικών σε δόσεις από 01.01.2015, καθώς και τις εφ’ εξής απαραίτητες ενέργειες και δικαστικές διεκδικήσεις.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσίας τους ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ κ. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Αν., ο Πρόεδρος της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ηπείρου κ. ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ., ο δικηγόρος της Π.Ο.Ε.Σ κ. Αντωνακόπουλος Γ., ο οποίος προέβη σε αναλυτική ενημέρωση περί του σχετικού νομικού πλαισίου και των εννόμων δικαιωμάτων των στελεχών, καθώς και πλήθος στρατιωτικών εν ενεργεία και εν αποστρατεία.

Την Π.Ε.Α.Λ.Σ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκφράστηκε από πλευράς Π.Ε.Α.Λ.Σ μήνυμα συστράτευσης, ενότητας και αλληλεγγύης προς την Π.Ο.Ε.Σ, με την οποία άλλωστε μας συνδέει μια μακρόχρονη συνεργασία και αλληλοσυμπαράσταση μπροστά στα κοινά προβλήματα από την εποχή του ΣΥΣΜΕΔ και συζητήθηκαν οι δυνατότητες ενεργειών και δικαστικών διεκδικήσεων για την πλήρη αποκατάσταση εκ μέρους της Κυβέρνησης των μισθών και αναδρομικών οφειλών των στελεχών.