Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας

 
at 15:31Αθήνα, 2 Οκτωβρίου 2014
Αρ. Πρωτ.: 506/1/17ιδ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε χθες συνάντηση με τον Yφυπουργό Εργασίας κ. Αντώνιο ΜΠΕΖΑ καθώς και με υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου προκειμένου για να δοθούν διευκρινήσεις επί της εγκυκλίου που εκδόθηκε για την εφαρμογή του άρθρου 220 του Νόμου 4281/14 για το ΤΕΑΠΑΣΑ.

Παράλληλα από την πλευρά μας τέθηκε, επιτακτικά και το ζήτημα της στενότητας του χρόνου που δόθηκε για τις προβλεπόμενες διαδικασίες (αναλογιστικές μελέτες, σύνταξη καταστατικού, λήψη απόφασης κλπ), η οποία λήγει στις 31/12/2014 και τονίστηκε η άνιση αντιμετώπιση που έχουμε σε σχέση με άλλους κλάδους εργαζομένων για τους οποίους δόθηκε προθεσμία τουλάχιστον ενός έτους. Για το λόγο αυτό ζητήσαμε να δοθεί 6μηνη παράταση ώστε το συνδικαλιστικό μας κίνημα, στο οποίο μετακυλήθηκε η ευθύνη για τη λήψη της πλέον σημαντικής απόφασης αναφορικά με το ασφαλιστικό μας μέλλον, να προβεί στις ενδεικνυόμενες ενέργειες όχι υπό πίεση, αλλά με άνεση χρόνου και τους επιβαλλόμενους σοβαρούς χειρισμούς.

Από την πλευρά του ο κ. Υπουργός επέδειξε κατανόηση στην επιχειρηματολογία μας και διαβεβαίωσε ότι σε συνεννόηση με τον Υπουργό Εργασίας θα εξετάσει το αίτημά μας. Παράλληλα, έδωσε εντολή στους υπηρεσιακούς παράγοντες να ενημερώσουν εγγράφως τις Ομοσπονδίες για τις απαιτούμενες διαδικασίες ούτως ώστε να μην υπάρξουν παρερμηνείες και προβλήματα.

Ήδη, οι Ομοσπονδίες μας, έχουν προβεί σε προκήρυξη δημόσιου διαγωνισμού για την κατάθεση προσφορών με αντικείμενο την επιλογή αναλογιστή, που θα αναλάβει την εκπόνηση των προβλεπόμενων από το Νόμο αναλογιστικών μελετών για τους Τομείς Επικουρικής Ασφάλισης και Πρόνοιας.

Όπως έχουμε τονίσει, οι Ομοσπονδίες με αίσθημα ευθύνης θα λάβουν τις αποφάσεις τους όταν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και υπάρξει σαφής εικόνα, έχοντας ενημερώσει διεξοδικά όλους τους συναδέλφους και σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα και πρωτίστως το συμφέρον των ασφαλισμένων.