Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: Συνάντηση Προέδρου ΠΕΑΛΣ με τους Προέδρους του Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:19

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με τον Πρόεδρο της ΠΕΑΛΣ κ. Δημήτρη Α. Σαϊτάκη, συναντήθηκαν σήμερα στα γραφεία της Ένωσης στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ οι Πρόεδροι του Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών – Πυροσβεστών – Λιμενικών και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης  του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως κ. κ. Καραπατάκης Ιωάννης και Μαρούντας Νικόλαος αντίστοιχα, παρουσία της Γενικής Γραμματέως του Ταμείου κ. Έφης Αντωνίου,  του Υπεύθυνου Δημοσίων Σχέσεων της Ενώσεως κ. Καρκάλη Κυριάκου και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΠΕΑΛΣ και Προϊσταμένου στο ΤΑΛΣ κ. Φύκα Γεώργιου.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να ενημερωθούμε για τη δράση της διεθνούς ενώσεως, αλλά κυρίως για την λειτουργία του επαγγελματικού ταμείου (ΝΠΙΔ) του ελληνικού τμήματος αυτής  ενόψει των αλλαγών που αναμένονται στα ασφαλιστικά ταμεία μας και στο πλαίσιο της αναζήτησης πληροφοριών για αυτά.

Κατά τη συνάντηση ενημερωθήκαμε εκ του σύνεγγυς, διεξοδικά και με ακρίβεια για τη λειτουργία του ταμείου, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των μετόχων, τις παροχές, τις αποδόσεις κλπ.

Όλα τα παραπάνω καθώς και τα στοιχεία από άλλες συναντήσεις που πραγματοποιούμε για το θέμα των ταμείων θα τεθούν μετά την απαιτούμενη σχετική επεξεργασία υπόψη των συνέδρων στο επερχόμενο συνέδριό μας το μήνα Νοέμβριο 2014 και θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια