Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 12 Νοεμβρίου 2014

Τελετή Αγιασμού στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής.

 
at 15:02

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στον αγιασμό που τελέστηκε σήμερα στον Βρεφονηπιακό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΝΑ αλλά και υπηρεσιακών παραγόντων και συναδέλφων, παρέστη σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ κ. Δημήτρης Α. ΣΑΪΤΑΚΗΣ. 

Ο Πρόεδρος διαπίστωσε τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που προσφέρουν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. στην εκπαίδευση και φροντίδα των παιδιών των συναδέλφων, καθώς και το σημαντικό έργο που οι αρμόδιες υπηρεσίες του Αρχηγείου αθόρυβα επιτέλεσαν για την διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών για τα παιδιά μας.

Η ΠΕΑΛΣ λαμβάνοντας υπόψη την σπουδαιότητα ορθής διαπαιδαγώγησης και φροντίδας νηπίων και βρεφών, καθώς αυτή θέτει τα θεμέλια προπαρασκευής και αναδίπλωσης δεξιοτήτων που τα παιδιά μας θα χρησιμοποιήσουν ως εφόδια στη ζωή τους, συγχαίρει όλους τους εμπλεκομένους για το θετικό αυτό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, πρότεινε στον κ. Αρχηγό την επέκταση αυτής της σημαντικής παροχής και σε άλλες πόλεις της επικράτειας, όπου υπηρετούν στελέχη του Λιμενικού Σώματος, καθώς στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, αυτή θα αποτελέσει μία από τις λίγες παροχές διοικητικής μέριμνας για ένα σημαντικό μέρος των στελεχών Λ.Σ. και ένα μέσο διευκόλυνσης και ενίσχυσης τους, καθιστώντας τα όσο το δυνατόν περισσότερο προσηλωμένα στο έργο τους, με ταυτόχρονη εξυπηρέτηση του ύψιστου καθήκοντος της σωστής ανατροφής των παιδιών τους. 

Τέλος, ενημερωθήκαμε ότι τις αμέσως προσεχείς ημέρες προωθείται σύμφωνα και με σχετικό αίτημά μας, η υπουργική απόφαση που θα καθορίζει το νέο θεσμικό και νομικό πλαίσιο λειτουργίας του σταθμού.