Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 9 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Δημοσιεύθηκαν δύο νέες διατάξεις για τα στελέχη Λ.Σ. – Άρθρο 56 ν.4310/2014.

 
at 13:12

Αριθμ. Πρωτ.: 152/2014

Ενημερώνουμε ότι στις 08-12-2014 δημοσιεύθηκε ο ν. 4310 (ΦΕΚ 258 Α΄/08-12-2014) στο άρθρο 56 του οποίου εμπεριέχονται δύο διατάξεις του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου που αφορούν στα στελέχη Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., αποτελούσαν αιτήματά μας και έτυχαν ευρείας συναίνεσης καθώς ψηφίστηκαν με αυξημένη κοινοβουλευτική πλειοψηφία.

Συγκεκριμένα:

Α. Δίδεται η δυνατότητα στα στελέχη όλων των βαθμίδων, κατόπιν αιτήσεώς τους, να μετατίθενται για δύο έτη σε Λιμενικές Αρχές υπαγωγής 6ης, 8ης και 9ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ.−ΕΛ.ΑΚΤ., επανερχόμενοι αυτοδικαίως στην προηγούμενη Υπηρεσία τους μετά τη λήξη της διετίας, ανεξάρτητα της ύπαρξης κενών οργανικών θέσεων. Επισημαίνεται ότι ζητήθηκε και έγινε αποδεκτό από τη φυσική ηγεσία, η ίδια δυνατότητα να δοθεί και στα στελέχη Λ.Σ. που μετατέθηκαν από τα πρόσφατα συμβούλια τοποθετήσεων-μεταθέσεων στις προαναφερόμενες υπηρεσίες.

Β. Παρέχεται η δυνατότητα (υπό προϋποθέσεις) στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μέχρι το βαθμό του Πλοιάρχου, που συμπληρώνουν τριάντα πέντε έτη πραγματικής υπηρεσίας, να παραμένουν στην ενέργεια, εφόσον το επιθυμούν, για ακόμα δύο έτη. Η ρύθμιση αποτελεί τη συνέχεια ανάλογης ρύθμισης που εμπεριέχεται στο ν. 3079/2003 «Κώδικας Προσωπικού Λ.Σ.» και αφορούσε στα στελέχη από το βαθμό του Πλοιάρχου και άνω, επίσης ισχύει στην ΕΛ.ΑΣ. από το έτος 2013 (π.δ. 164/2013).

Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για την εξέλιξη αυτή, αφενός γιατί δίδεται μία επιπλέον επιλογή στα στελέχη Λ.Σ. και αφετέρου διότι οι εν λόγω ρυθμίσεις αποτελούν προϊόν διαλόγου και συνεννόησης επ’ ωφελεία των στελεχών, συμβάλλοντας ταυτόχρονα θετικά στην λειτουργία του οργανισμού που υπηρετούμε.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣΔεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια