Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παιδική γιορτή στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα: Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τα παιδικά χαμόγελα κι αν προκαλέσαμε σήμερα εμείς πολλά από αυτά, τότε νιώθουμε πραγματικά σημαντικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 
at 20:15

Αριθμ. Πρωτ.:156/2014

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2014 η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Χατζηκυριάκειο ίδρυμα παιδικής προστασίας,  η ΠΕΑΛΣ από κοινού με το ίδρυμα.

Στη γιορτή παραβρέθηκε ο πρόεδρος και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος και η διοίκηση αυτού, ενώ από την πλευρά  του Λιμενικού Σώματος τίμησε με την παρουσία του ο αρχηγός του,  Αντιναύαρχος Λ.Σ Αθανάσιος Αθανασόπουλος. 

Τα 90 παιδιά που φιλοξενούνται εκεί διασκέδασαν και ψυχαγωγήθηκαν με παράσταση Καραγκιόζη, ταχυδακτυλουργικά κόλπα, παιχνίδια από κλόουν ενώ στο τέλος ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος απ' την πλευρά του θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη της που συμπαραστάθηκαν στην πρωτοβουλία αυτή ενώ θα ήταν παράλειψη να μην μεταβιβάσει τις ευχές του διοικητικού συμβουλίου του ιδρύματος, της διοίκησης αυτού αλλά και όλων των παιδιών προς όλους εμάς. 

Οι παρευρισκόμενοι συνάδελφοι στην εκδήλωση εισέπραξαν αγάπη και θέρμη από τα παιδιά τα οποία και μεταβιβάζουμε σε όλα τα μέλη μας μαζί με τις ευχές μας για καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ


Ακολουθεί Φωτογραφικό Υλικό


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια