Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Υπουργείο Ναυτιλίας – Λιμενικό Σώμα: Αυτή είναι η θέση μας, ζητούμε επίσημα να πληροφορηθούμε τη θέση των πολιτικών κομμάτων ενόψει των εκλογών ….

 
at 13:49

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/13/15


Με αφορμή την προεκλογική ‘’παραφιλολογία’’ περί ανατροπής της υπάρχουσας δομής του ΥΝΑ, ως Οργανισμού που εγγυάται και διασφαλίζει την άμεση και αποτελεσματική  αντιμετώπιση των θεμάτων που εμπίπτουν τόσο στον τομέα της ασφάλειας όσο και της ναυτιλίας, παρεμβαίνουμε δηλώνοντας ξεκάθαρα και κάθετα την αντίθεσή μας απέναντι σε οιαδήποτε σκέψη και πολύ περισσότερο  ενέργεια για μια νέα διάσπαση και κατάργηση του ενιαίου αυτού μηχανισμού.

Ιδιαίτερα, υπενθυμίζουμε την σταθερή μας θέση ότι μόνη εγγυημένη συνταγή για την εξασφάλιση της επιτυχούς δράσης ενός σύγχρονου σώματος ασφαλείας στη θάλασσα και στα λιμάνια και ενός δυναμικού ελεγκτικού μηχανισμού της εθνικής και διεθνούς ναυτιλίας αποτελεί η ήδη θεσπισμένη οργανωτική δομή  του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, υπαγομένου σε ένα αρραγές Υπουργείο Ναυτιλίας που θέτει ως στόχο την εκπλήρωση των παραπάνω στόχων εκ παραλλήλου. Σε διαφορετική περίπτωση μια ανατροπή του πλαισίου αυτού θα ήταν καταστροφική τόσο για την ασφάλεια της Χώρας, όσο και για τη διασφάλιση και προώθηση των συμφερόντων της ελληνικής ναυτιλίας παγκοσμίως. Η προηγούμενη αποτυχημένη εμπειρία του πρόσφατου παρελθόντος, δεν πρέπει να επαναληφθεί.

Καλούμε λοιπόν τους πολιτικούς φορείς και ιδιαίτερα τα δύο πολιτικά κόμματα που συγκεντρώνουν με βάση τις δημοσκοπήσεις την πλειοψηφία του εκλογικού σώματος, να δηλώσουν ξεκάθαρα και επίσημα τη θέση τους απέναντι στις επικίνδυνες αυτές φημολογίες που προκαλούν εκ νέου ανησυχία στα στελέχη του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και δεν τα αφήνουν να εκτελέσουν απερίσπαστα, όπως πρέπει, τα καθήκοντά τους. 


Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                   Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης                             Σπυρίδων Πασσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια