Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Επιστολή στον Αναπλ. Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων - Αίτημα για συνάντηση

 
at 15:12

omospondies logo

Αθήνα 29 Ιανουαρίου 2015
Αρ. Πρωτ.: 603/8/69
Προς: Τον Αναπληρωτή Υπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων
          κ. Δημήτριο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ

  Κύριε Αναπληρωτή Υπουργέ,

  Εκ μέρους των Ομοσπονδιών μας, σας συγχαίρουμε για την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και σας εκφράζουμε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

  Παράλληλα, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι να θέσουμε υπόψη μας ένα φλέγον για μας ζήτημα το οποίο είναι γνωστό στο κόμμα σας και το οποίο μας είχε απασχολήσει πριν από τις εκλογές, αποσπώντας μάλιστα την κατηγορηματική δέσμευσή του ότι σε περίπτωση κυβερνητικής αλλαγής, θα υπάρξει άμεσα αντιμετώπισή του. Πρόκειται για το αίτημά μας περί κατάργησης του άρθρου 220 του Ν. 4281/2014, βάσει του οποίου ο ασφαλιστικός φορέας των ενστόλων υπάγεται στο ΕΤΕΑ εκτός κι αν μετατραπεί με απόφαση των αντιπροσωπευτικότερων συνδικαλιστικών φορέων τους σε Επαγγελματικό Ταμείο (ΝΠΙΔ).

  Η αντιπροσωπεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε επιβεβαιώσει πριν από τις εκλογές σε συνάντησή μας τη θέση του κόμματος για την κατάργηση του άρθρου 220, όπως είχε διατυπωθεί και κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου στη Βουλή. Γι αυτό το θέμα, άλλωστε, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. είχε καταθέσει σχετική τροπολογία ζητώντας την αναστολή του νόμου κατά 6 μήνες ώστε να αντιμετωπιστεί σε νέα βάση από την Κυβέρνηση της αριστεράς. Ωστόσο, η απερχόμενη Κυβέρνηση, την 22/12/2014, λίγο πριν το κλείσιμο της Βουλής για τις πρόωρες εκλογές, προέβη σε δίμηνη μόνο παράταση που λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2015, καθιστώντας επιτακτική την ανάγκη άμεσης νομοθετικής πρωτοβουλίας για το όλον ζήτημα με βάση και τις δικές σας προεκλογικές δεσμεύσεις.

  Επειδή τα χρονικά περιθώρια είναι ασφυκτικά, αιτούμαστε άμεσης συνάντησης μαζί σας, και σε κάθε περίπτωση πριν από την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης από τον Πρωθυπουργό της Χώρας, ώστε να σας ενημερώσουμε αναλυτικά και καταλήξουμε από κοινού σε μια συμφέρουσα για τους ένστολους αντιμετώπιση των ζεόντων προβλημάτων των ασφαλιστικών μας ταμείων, που μας απασχολούν διαρκώς το τελευταίο διάστημα.
ypografes omospondion6

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια