Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια προς το νέο Υπουργό Ναυτιλίας

 
at 13:29

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/18 /15

ΠΡΟΣ: κ. Θεόδωρο Δρίτσα
Αναπληρωτή Υπουργό Ναυτιλίας

Κύριε Υπουργέ,
Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Αναπληρωτή Υπουργού Ναυτιλίας, επιθυμούμε να σας εκφράσουμε και εγγράφως τα συγχαρητήριά μας και να σας ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο σας.

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη για τη χώρα περίοδο αναλαμβάνετε σε πολιτικό επίπεδο την εποπτεία του Λιμενικού Σώματος ­Ελληνικής Ακτοφυλακής, καλούμενος να ''υπερβείτε εαυτόν'' και να αφιερώσετε όλες σας τις δυνάμεις για την εξασφάλιση της επιτυχούς δράσης ενός σύγχρονου σώματος ασφαλείας στη θάλασσα και στα λιμάνια και ενός δυναμικού ελεγκτικού μηχανισμού της εθνικής και διεθνούς ναυτιλίας.

Η ΠΕΑΛΣ, ως θεσμικός φορέας, εκπρόσωπος των Αξιωματικών του Λ.Σ­ΕΛ.ΑΚΤ, αναλαμβάνει ενέργειες και δρα πάντοτε με γνώμονα τη βελτίωση της καθημερινότητας των στελεχών και των οικογενειών τους, τα οποία βρίσκονται ''στις επάλξεις'' κάθε ημέρα, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου εκτελώντας πιστά τα καθήκοντά τους με σεβασμό στον έλληνα πολίτη που αγωνιά, τηρώντας απαρέγκλιτα το Σύνταγμα και τους Νόμους του Κράτους.

Επισημαίνουμε ότι θα ''συμπλεύσουμε'', θα επικροτήσουμε και θα στηρίξουμε αποτελεσματικές ενέργειες για το συμφέρον των στελεχών και του οργανισμού που υπηρετούμε, επ’ ωφελεία εντέλει του κοινωνικού συνόλου.

Ευελπιστούμε σε μια αγαστή συνεργασία που θα διασφαλίσει όλα τα παραπάνω, θα εκπληρώσει τις προσδοκίες των στελεχών και θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις για πλήρη αποκατάσταση των μισθών τους και επίλυση των χρονιζόντων προβλημάτων που τα απασχολούν.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλούμε όπως δεχθείτε αίτημά μας για πραγματοποίηση συνάντησής μας στο αμέσως προσεχές διάστημα, ούτως ώστε ενημερωθείτε εκ του σύνεγγυς για θέματα που μας απασχολούν.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια