Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 4 Μαρτίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Εφαρμογή Η/Υ «Άδειες Προσωπικού Λιμενικού Σώματος».

 
at 20:04

Αριθμ. Πρωτ.:Φ.100/Α/46/15

Ενημερώνουμε ότι για την υποβοήθηση του έργου των Υπηρεσιών όπου υπηρετούν στελέχη Λ.Σ., στη διαχείριση των αδειών του Προσωπικού τους και τη γρήγορη εξαγωγή - εκτύπωση χρήσιμων στατιστικών στοιχείων που αφορούν στις καταχωρημένες άδειες καθώς και λοιπών στοιχείων (πχ. εκτύπωση «Ατομικού Δελτίου Αδειών», «Κατάσταση Αδειούχων» κ.α.) δημιουργήθηκε, για λογαριασμό της ΠΕΑΛΣ, η εφαρμογή «Άδειες Προσωπικού Λιμενικού Σώματος».

Σκοπός της εφαρμογής δεν είναι με την χρήση της να αντικατασταθεί οποιαδήποτε προβλεπόμενη διαδικασία αλλά να καταστεί ευκολότερο το έργο των Υπηρεσιών στην διαχείριση των αδειών του Προσωπικού τους.

Η μηχανογράφηση των αδειών Προσωπικού Λ.Σ. που συντελείται με την εφαρμογή είναι στην διάθεση των Λιμενικών Αρχών και Υπηρεσιών που στελεχώνονται με Προσωπικό Λιμενικού Σώματος ΕΔΩ για τον σύνδεσμο αρχείου εγκατάστασης είτε ΕΔΩ για τα απαραίτητα αρχεία για την εφαρμογή.

Η εφαρμογή μπορεί να εγκατασταθεί σε Η/Υ με λειτουργικό σύστημα WINDOWS, δίχως να είναι απαραίτητη η διασύνδεσή του στο διαδίκτυο (INTERNET) - δίκτυο Η/Υ (LAN) είτε να αποθηκευτούν τα απαραίτητα αρχεία σε εξωτερικό μέσο αποθήκευσης και να εκτελείται τοπικά (PORTABLE). Συνοδεύεται από εγχειρίδιο χρήσης που γράφτηκε με σκοπό την όσο το δυνατό ευκολότερη κατανόηση της εφαρμογής, της διαχείρισης των μενού λειτουργίας της και της αξιοποίησης των στοιχείων που δύναται να εξαχθούν.

Δείτε περισσότερα

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ
·