Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Τακτικές Μεταθέσεις έτους 2015: Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου, παρεμβαίνουμε και ζητούμε από την στρατιωτική ηγεσία να θέσει τις προτεραιότητες με πρώτη εκείνη της στελέχωσης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων.

 
at 09:53

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/98/15

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρώτου σταδίου των Τακτικών Μεταθέσεων τρέχοντος έτους 2015, αλλά και την κλιμακούμενη αγωνία – ανησυχία των υπό μετάθεση συναδέλφων που δυστυχώς ενισχύεται και συντηρείται από ανεύθυνες διαρροές και πληροφορίες περί μαζικών μεταθέσεων, ενημερώνουμε ότι:

Τα στελέχη Λ.Σ. που προέκυψαν ως μετατιθέμενοι από την επεξεργασία του πρώτου σταδίου δε σημαίνει ότι θα μετακινηθούν στο σύνολό τους.

Οι οριστικοί πίνακες μετατιθεμένων θα προκύψουν από την επεξεργασία του β και γ σταδίου των μεταθέσεων.

Σε κάθε περίπτωση, έχοντας την εικόνα του αποτελέσματος του πρώτου σταδίου διαπιστώνουμε ότι ο αριθμός των στελεχών προς μετάθεση που προέκυψε είναι σημαντικά μεγαλύτερος από εκείνον που θα «άντεχε» το Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ως φορέας αλλά και τα πραγματικά δεδομένα της υπόψη χρονικής περιόδου που διανύουμε.

Οι μεταθέσεις που θα γίνουν  ή που θα αποφασιστεί να γίνουν θα πρέπει να προκύψουν βάσει και άλλων παραγόντων όπως οι  οικονομικές  και υπηρεσιακές ανάγκες και δυνατότητες  καθώς και οι πραγματικές ανάγκες των στελεχών σε υπηρεσιακό , οικονομικό και οικογενειακό επίπεδο.

Με τα δεδομένα αυτά παρεμβαίνουμε και ζητούμε από την στρατιωτική ηγεσία να θέσει τις προτεραιότητες με πρώτη εκείνη της στελέχωσης των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της Δωδεκανήσου και των Κυκλάδων, όπου διαπιστωμένα απαιτείται είτε η ενίσχυσή τους, είτε η μετακίνηση στελεχών με πολυετή προϋπηρεσία στις υπηρεσίες αυτές, ώστε να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα του παρελθόντος,  των ανεκτέλεστων μεταθέσεων, της «ομηρίας» συναδέλφων και των «επιταγών χωρίς αντίκρισμα».

Με νεότερες ανακοινώσεις, θα σας κρατούμε ενήμερους για οποιαδήποτε εξέλιξη επί του θέματος.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ