Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Συμμετοχή μας στο 25o Πανελλαδικό Συνέδριο της Π.Ο.ΑΣ.Υ

 
at 12:00

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/99/15

Την Τρίτη 23.06.2015 στο ξενοδοχείο ‘’GRAND HOTEL’’ στη Θεσσαλονίκη έλαβε χώρα η 2η μέρα των εργασιών του 25ου πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων. Σύνθημα του Συνεδρίου είναι ‘’Φρόνημα στις δοκιμασίες’’- ‘’Διάκριση - Προαίρεση καθαρή - Βούληση σταθερή’’.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν με την παρουσίας τους ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Ασφάλισης κος Γιώργος Ρωμανιάς, ο στρατηγικός σύμβουλος κος ΛΥΓΕΡΟΣ Νίκος ο οποίος ανέλυσε ‘’το φρόνημα στις δοκιμασίες’’, ο πρόεδρος του Ε.Λ.Ι.Ν.Υ.Α.Ε κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ Θ., που τοποθετήθηκε στο θέμα ‘’Υγιεινή και Ασφάλεια- επικινδυνότητα- ιατρός εργασίας στην ΕΛ.ΑΣ, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Σ κ. ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗΣ Αν., ο Πρόεδρος της ΠΟΕΥΠΣ κος ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης, καθώς και πλήθος εκπροσώπων της πολιτικής ηγεσίας και των Σ.Α.
Την Π.Ε.Α.Λ.Σ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. ΜΑΚΡΗΣ Γιώργος.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης εκφράστηκε από πλευράς Π.Ε.Α.Λ.Σ  μήνυμα αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας προς την Π.Ο.ΑΣ.Υ, με την οποία μας συνδέει μια μακρόχρονη συνεργασία και αλληλοσυμπαράσταση μπροστά στα κοινά προβλήματα. Από τον εκπρόσωπό μας τονίστηκαν τα άλυτα καθημερινά προβλήματα που συνεχίζουν και ταλανίζουν την καθημερινότητά μας λόγω της έλλειψης οικονομικών πόρων, όπως η καθήλωση των επιχειρησιακών μέσων και η απουσία βασικού καθημερινού εξοπλισμού. Ακόμα έγινε λόγος και για τρία μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει σύσσωμη η οικογένεια των Ε.Δ και Σ.Α, την μισθολογική αποκατάσταση και την κατάργηση του άρθρου 220 του Ν. 4281/2014, αλλά και για το ‘’άνοιγμα του ασφαλιστικού και των ‘’ορίων ηλικίας’’ που συζητείται τον τελευταίο καιρό από διάφορους πολιτικούς κύκλους.
Τέλος, ευχηθήκαμε στον απερχόμενο πρόεδρο Φωτόπουλο με τον οποίο μας συνδέει μακρόχρονη φιλία και συνεργασία, ο οποίος αποφάσισε να ‘’κρεμάσει τα παπούτσια’’ της ‘’ενεργούς συνδικαλιστικής δράσης’’ καλή επιτυχία στο νέο δρόμο που θα ακολουθήσει, όποιος και αν είναι αυτός, διατηρώντας πάντοτε την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, την μαχητικότητα και αποφασιστικότητά του. 

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια