Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 25 Ιουνίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Επίσκεψη ΠΕΑΛΣ στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών [ΦΩΤΟ]

 
at 10:06

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.101/Ε/101/15

Σε συνέχεια των ενημερωτικών επισκέψεων  μας σε λιμενικές αρχές και υπηρεσίες, την Τετάρτη 24/06/2015 ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αντιπλοίαρχος ΛΣ Ξυπνητός Φραγκίσκος επισκέφθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Κατά τη συνάντηση που είχαμε με τους εκεί συναδέλφους διαπιστώθηκε το υψηλό φρόνημα των υπηρετούντων καθώς και ο ζήλος με τον οποίο εκτελούν τα καθήκοντά τους με στόχο τη συνεχή λειτουργία της υπηρεσίας σε υψηλά επίπεδα με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση του πολίτη και την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους. Αυτό άλλωστε προκύπτει και από τις συνεχείς επιτυχίες της ως άνω Λιμενικής Αρχής σε όλους τους τομείς της δράσης της.

Γίναμε αποδέκτες των προβλημάτων τους με κυριότερα, την υποστελέχωση της υπηρεσίας σε αξιωματικούς, την έλλειψη ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, με αποτέλεσμα την υποχρεωτική μετάβαση των συναδέλφων στο Μεσολόγγι προκειμένου να προμηθευτούν φάρμακα, αλλά και τη μη συστέγαση όλων των υπηρεσιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πατρών. 

Επίσης μας μετέφεραν την αγωνία και ανησυχία τους για τις επικείμενες μεταθέσεις και ζήτησαν την απο την πλευρά μας διασφάλιση της διαδικασίας στο πλαίσιο πάντα της χρηστής διοίκησης αλλά και των αναγκών τους. 

Με προσοχή ακούσαμε όλα τα παραπάνω και δεσμευτήκαμε να τα μεταφέρουμε στην ηγεσία, διεκδικώντας παράλληλα τις βέλτιστες λύσεις.

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, ως θεσμικός φορέας των Αξιωματικών του Σώματος, θα συνεχίσει να βρίσκεται παρούσα στο πλευρό των συναδέλφων ανά την επικράτεια προκειμένου να αφουγκράζεται τα προβλήματά τους και να συνδράμει στην επίλυση αυτών.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ          Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δείτε το φωτογραφικό υλικό