Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Συνάντηση της ΠΕΑΛΣ με τον Υπουργό Υγείας

 
at 10:49

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Ε/95/15

Συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή πραγματοποίησε χθες 04-06-2015 ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης, με σκοπό την ενημέρωσή του, για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Υγείας.

Συγκεκριμένα, τέθηκε υπόψη του Υπουργού το σοβαρότατο πρόβλημα των χρεών του ΕΟΠΥΥ έναντι του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών. 

Όπως τονίσαμε στον Υπουργό, η χρονίζουσα αυτή κατάσταση έχει ξεπεράσει τις αντοχές του νοσοκομείου για την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του. Ζητήσαμε λοιπόν την βοήθειά του, για να ξεπεραστεί η οικονομική αυτή ασφυξία στην οποία έχει περιέλθει. 

Επίσης ζητήσαμε από τον Υπουργό την περαιτέρω ενεργοποίηση του ΚΕΕΛΠΝΟ σε συνεργασία με τις Υπηρεσίες του Αρχηγείου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. αλλά και την ΠΕΑΛΣ προκειμένου να συνδράμει στις ενημερωτικού χαρακτήρα "καμπάνιες" για τα στελέχη του Λιμενικού αλλά και τις τοπικές κοινωνίες στα νησιά εκείνα που επηρεάζονται από την άτακτη, παράνομη μετανάστευση.

Ο Υπουργός από την πλευρά του αναγνωρίζοντας το πρόβλημα και την ανάγκη, επέδειξε άμεσα αντανακλαστικά δίνοντας την ίδια στιγμή οδηγίες τόσο στους υπευθύνους του ΕΟΠΥΥ όσο και του ΚΕΕΛΠΝΟ για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματά μας. 

Επισήμανε όμως ότι η αντιμετώπιση του ζητήματος των οικονομικών υποχρεώσεων του ΕΟΠΥΥ προς το ΝΝΑ αλλά και τα νοσοκομεία όλης της χώρας είναι μια δύσκολη υπόθεση καθώς σχετίζεται άμεσα με την οικονομική ασφυξία που έχει περιέλθει η χώρα. Ως εκ τούτου η αντιμετώπιση του προβλήματος θα γίνει σταδιακά.

Για το Δ.Σ.
   Ο Πρόεδρος                      Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ