Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Αίτημα συνάντησης με τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Χαϊκάλη

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:49

 Πειραιάς: 28-07-2015
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/112/15

ΠΡΟΣ: Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης 
κ. Παύλο Χαϊκάλη  

Κύριε Υφυπουργέ,

Με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας ως Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, θα θέλαμε καταρχήν να σας συγχαρούμε και να σας ευχηθούμε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε.

Επιπρόσθετα, με αφορμή τις δεσμεύσεις της Κυβέρνησης για μεταρρυθμίσεις στο συνταξιοδοτικό (αντισταθμιστικά δημοσιονομικά μέτρα επί της απόφασης του ΣτΕ, ρήτρα μηδενικού ελλείμματος και εναλλακτικά μέτρα), όπως αυτές καταγράφηκαν στην από 12-07-2015 Δήλωση της Συνόδου Κορυφής και ενόψει έναρξης των σχετικών διαπραγματεύσεων, παρακαλούμε όπως δεχθείτε αίτημά μας για την πραγματοποίηση συνάντησης, στο πλαίσιο της οποίας θα μας δοθεί η δυνατότητα:

Να μεταφέρουμε την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ως απόρροια του κλίματος αβεβαιότητας και των καλλιεργούμενων φημών για ανατροπή θεμελιωμένων - κατοχυρωμένων δικαιωμάτων. 
Να αναδείξουμε την αναγκαιότητα για διαμόρφωση του συνταξιοδοτικού καθεστώτος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. προσαρμοσμένου στις ιδιαιτερότητες του ασφαλιστικού τους βίου και των δυσμενών εργασιακών τους συνθηκών. 
Να επισημάνουμε τα προβληματικά σημεία του ν. 4281/2014 με τα οποία επιχειρείται η αναμόρφωση των Ταμείων που χορηγούν μερίσματα και εφάπαξ βοηθήματα και οδηγούν σε ένα στρεβλό σύστημα ασφάλισης χωρίς να θέτουν ορθολογικά τις απαραίτητες υγιείς βάσεις που απαιτούνται για την βιωσιμότητά τους. 

Σε κάθε περίπτωση ευελπιστούμε ότι δεν θα βρεθούμε για ακόμα μία φορά προ τετελεσμένων γεγονότων και μνημονιακών δεσμεύσεων που δεν επιδέχονται οιασδήποτε κριτικής και τροποποιήσεων που ακόμα και η κοινή λογική πολλές φορές καθιστά προφανείς.

Εν αναμονή της απαντήσεώς σας, παραμένουμε στην διάθεσή σας.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης    Σπυρίδων Πασσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια