Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

ΠΕΑΛΣ: Συγχαρητήρια Επιστολή Προέδρου στο νέο Πρόεδρο της ΠΟΕΠΛΣ

 
at 10:07

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σε συγχαίρω εγκαρδίως για την ανάληψη των καθηκόντων σου ως Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος. 

Αναλαμβάνεις καθήκοντα Προέδρου σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία που πολλές κατακτήσεις και δικαιώματα αμφισβητούνται αδικαιολόγητα και τίθενται εν αμφιβόλω και ως εκ τούτου το βάρος της ευθύνης που σηκώνει ο κάθε ένας από εμάς γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. 

Τα Σωματεία που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε, το κάθε ένα από την πλευρά του και στο μέτρο που του αναλογεί, καταβάλλει τη μέγιστη προσπάθεια για τη διευθέτηση και επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το προσωπικό, ώστε απρόσκοπτα να παρέχει εαυτόν στην υπηρεσία και εξυπηρέτηση του πολίτη, ιδιαίτερα μέσα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουμε.   

Τα τελευταία χρόνια, όλοι μαζί, βρεθήκαμε σε θεμελιώδεις κοινές διεκδικήσεις, και αποδείξαμε ότι η συσπείρωση και η ένωση δυνάμεων απέναντι στα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό μπορούν και επιφέρουν επωφελείς λύσεις στα δίκαια αιτήματά του.

Σήμερα, που τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Λ.Σ, ημέρα με την ημέρα, διογκώνονται, πολλαπλασιάζονται, γίνονται δυσκολότερα και οι λύσεις τους απαιτούν τη βέλτιστη δυνατή προσπάθεια, σε καλώ να ενδυναμώσουμε την κοινή αυτή δράση. 

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνεις. Προσβλέπω με χαρά στη συνεργασία μας, η οποία θα ενισχύσει και θα εμβαθύνει την έως σήμερα καλή και δημιουργική μας πορεία στον «ένστολο» συνδικαλισμό, πάντοτε επ’ ωφελεία των συναδέλφων και του οργανισμού που υπηρετούμε.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Δημήτρης Σαϊτάκης 
 Πρόεδρος ΠΕΑΛΣ