Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2015

ΠΕΑΛΣ: Ενημερώνουμε ότι η ΠΕΑΛΣ απείχε των σημερινών εργασιών του συμβούλιου προσφύγων για τις τακτικές μεταθέσεις έτους 20

 
at 14:24Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/119/15

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η ΠΕΑΛΣ απείχε των σημερινών εργασιών του συμβούλιου προσφύγων για τις τακτικές μεταθέσεις έτους 2015 .
Η ενέργεια αυτή αναλήφθηκε στο πλαίσιο της αυτονόητης υποχρέωσης να διαφυλάξουμε το κύρος και την αξιοπιστία της ένωσης μας .
Η σημερινή συνεδρίαση όπως εξελίχτηκαν τα πράγματα ( παραίτηση κυβέρνησης , διερευνητικές εντολές , άμεση προκήρυξη εκλογών ) υποστηρίζουμε ότι θα έπρεπε να έχει οδηγήσει σε άμεση αναβολή του συμβουλίου.

Δεν είμαστε διατεθειμένοι να μπούμε σε μια διαδικασία που ήδη έχει πυροδοτήσει πολιτικές αντιπαραθέσεις με φόντο τις μεταθέσεις του προσωπικού.
Εξάλλου όπως εξ αρχής δημόσια τοποθετηθήκαμε ο κύριος λόγος της συμμετοχής μας για τις μεταθέσεις έτους 2015 με όσα όλα έχουν μεσολαβήσει ( Λιμενικός Καλλικράτης , μείωση οργανικών συνθέσεων , κλπ ) ήταν αφενός η διασφάλιση των μελών μας και αφετέρου η ενίσχυση των υπηρεσιών αιχμής και κυρίαρχα του Ανατολικού Αιγαίου κλπ .
Τονίζουμε ότι η ΠΕΑΛΣ δεν είναι διατεθειμένη να γίνει μέρος ενός προβλήματος που άλλοι προκάλεσαν διαχρονικά με πράξεις ή παραλείψεις αλλά διεκδικεί σταθερά να αποτελεί μέρος της λύσης , της δίκαιης και αξιόπιστης λύσης όπως αναλυτικά αναφέρθηκε σε προηγούμενες ανακοινώσεις μας.
Τέλος ενημερώνουμε ότι δεν μετέχουμε από επιλογή , στην παραφιλολογία που αναπτύσσεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα , σε έριδες , σε αντιπαραθέσεις και σε τακτικισμούς που το μόνο που προκαλούν είναι ζημία στα στελέχη και στον οργανισμό που υπηρετούμε , ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή χρονική συγκυρία που επιβάλλεται η μέγιστη δυνατή συνεννόηση και ενότητα .
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                      Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ