Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Η ΠΕΑΛΣ εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα 45 Αξιωματικών και 110 Υπαξιωματικών.

 
at 00:28Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/120/15

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος εκφράζει την ικανοποίησή της για την ολοκλήρωση των διαδικασιών κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα 45 Αξιωματικών και 110 Υπαξιωματικών, γεγονός που αποτελούσε αίτημα της Ένωσης. 

Παράλληλα, εκφράζουμε ικανοποίηση και για την πρόσληψη σύμφωνα  με τις επίσημες ανακοινώσεις του Υπουργού Ναυτιλίας σημαντικού αριθμού επιλαχόντων, συνολικά 134, των δύο διαγωνισμών έτους 2014.

Εξαρχής, από την ανάληψη των καθηκόντων του Υπουργού κ. Θοδωρή Δρίτσα, η ΠΕΑΛΣ διεκδίκησε σθεναρά, επαναφέροντας διαρκώς το ζήτημα, της άμεσης πρόσληψης στελεχιακού δυναμικού για την ενίσχυση του Οργανισμού που υπηρετούμε, δεδομένης της αναγκαιότητας που έχει προκύψει από το τεράστιο πρόβλημα της παράνομης μετανάστευσης.

Τα νέα αυτά στελέχη θα αποτελέσουν μια μικρή ανάσα ανακούφισης για τους δοκιμαζόμενους ανά την επικράτεια συναδέλφους μας , που κάτω από αντίξοες συνθήκες καταθέτουν περίσσευμα ψυχής ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στα καθήκοντά τους. 

Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε ακόμη περαιτέρω ενίσχυση, με στελέχη όλων των βαθμίδων, γεγονός που θα πράξουμε αμέσως μετά τις εκλογές και την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπουργού.

Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης                      Σπυρίδων Πασσάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια