Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ικανοποίηση για την επανασύσταση αυτοτελούς Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής....Καλωσορίζουμε τον Υπουργό και ζητούμε άμεση συνάντηση για τα προβλήματα των στελεχών

 
at 13:45

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/126/15

ΠΡΟΣ:
κ. Θοδωρή Δρίτσα
Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Κύριε Υπουργέ,
Ως θεσμικοί εκπρόσωποι των Αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, σας καλωσορίζουμε και πάλι, μετά από την αναγκαία απουσία σας τον τελευταίο μήνα, στο αυτοτελές πλέον Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο σας.

Η απόφαση του κ. Πρωθυπουργού για την επανασύσταση του Υπουργείου μας ικανοποιεί, καθώς, όπως γνωρίζετε, αποτελεί πάγια θέση μας και επιλύει πολλά και σημαντικά ζητήματα, περιορίζοντας δραματικά την γραφειοκρατία. 

Καθόσον αφορά στο Λιμενικό Σώμα, τον πυλώνα στήριξης για την ορθή λειτουργία της νέας δομής, να είστε βέβαιος ότι τα στελέχη του θα ανταποκριθούν σε απόλυτο βαθμό για την επιτυχία του εγχειρήματος, όπως εξάλλου συμβαίνει εδώ και χρόνια.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχετε ήδη διαπιστώσει από την έως σήμερα θητεία σας αλλά και από τις κατ’ ιδίαν συζητήσεις μας, ο Οργανισμός αλλά και τα στελέχη, αντιμετωπίζουμε αρκετά και σημαντικά προβλήματα, που μερικά εξ’ αυτών χρήζουν επείγουσας αντιμετώπισης. 

Σήμερα που γίνεται μια νέα αρχή, παρακαλούμε δεχθείτε αίτημα άμεσης συνάντησής μας, ώστε να θέσουμε από κοινού τις προτεραιότητες και τα χρονοδιαγράμματα για την επίλυσή τους.

Εν αναμονή απαντήσεως, παραμένουμε στη διάθεσή σας.  


Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης                     Σπυρίδων Πασσάκος