Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση του πρώην Κυβερνητικού εκπρόσωπου και υποψήφιου Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη ως τη μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ.

 
at 22:00


Πειραιάς 07-09-2015

Με έκπληξη παρακολουθήσαμε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA τον πρώην Κυβερνητικό εκπρόσωπο  και υποψήφιο Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Γαβριήλ Σακελλαρίδη να αποκαλεί κατ ουσίαν  τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής “κατ’ εντολήν δολοφόνους” καθώς όπως υποστήριξε  η πολιτική της προηγούμενης συγκυβέρνησης ήταν << να στέλνει το Λιμενικό να βουλιάζει βάρκες των μεταναστών >>"

H ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΣ εκλαμβάνει την δήλωση αυτή ως τη μεγίστη προσβολή και αθλιότητα για τα στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ  τα όποια νυχθημερόν κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται εγκαταλελειμμένοι από την πολιτεία για να ανταπεξέλθουν στην υψηλή αποστολή τους διασώζοντας καθημερινά  χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Καλούμε άμεσα τον ίδιο αν διαθέτει στοιχειά να απευθυνθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα διαφορετικά να ανακαλέσει άμεσα τα όσα υποστήριξε για τα στελέχη μας αλλά ταυτόχρονα καλούμε και τον πολιτικό σχηματισμό που εκπροσωπεί να πάρει θέση ,λίγες ημέρες πριν από τις εκλογές  είναι χρήσιμο όλοι να γνωρίζουμε  τι πραγματικά πιστεύει έκαστος για το Λιμενικό Σώμα και τα στελέχη του.

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια