Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΑΛΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ: Καθυστερήσεις στην επιλογή και ανακοίνωση των νέων Ναυτιλιακών Ακολούθων

 
at 10:52

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/137/15

ΠΡΟΣ: Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Θοδωρή Δρίτσα

ΚΟΙΝ.: Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟ Αθανάσιο

ΘΕΜΑ: Καθυστερήσεις στην επιλογή και ανακοίνωση των νέων Ναυτιλιακών Ακολούθων

Κύριε Υπουργέ,

Με την από 12-08-2015 επιστολή μας, αλλά και στις απευθείας συζητήσεις μας, σας θέσαμε επανειλημμένα το θέμα των καθυστερήσεων που παρατηρούνται στην επιλογή και την ανακοίνωση των νέων ναυτιλιακών ακολούθων.

Όπως γνωρίζετε σύμφωνα με το π.δ. 33/2009 και συγκεκριμένα με τα άρθρα 15, 16 και 17  καθορίζονται η διαδικασία, τα κριτήρια και βεβαίως τα χρονικά στάδια που απαιτούνται από την έκδοση διαταγής εκδήλωσης ενδιαφέροντος έως την τελική επιλογή των Ανωτέρων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΛΣ) για τις κενούμενες θέσεις Ναυτιλιακών Ακολούθων και άμεσων βοηθών − αντικαταστατών αυτών.

Στην προ δεκαπενθημέρου συνάντησή μας, μας διαβεβαιώσατε ότι είστε έτοιμος να υπογράψετε και να ανακοινώσετε τις τοποθετήσεις τους.

Έκτοτε και μέχρι σήμερα, αυτό δεν έχει συμβεί, δημιουργώντας εύλογα ερωτηματικά αλλά και συναισθήματα ανησυχίας, δυσφορίας και έντονου προβληματισμού στα ενδιαφερόμενα στελέχη τόσο για την καθυστέρηση όσο κυρίως για τους λόγους που έχουν οδηγήσει σε αυτό το αποτέλεσμα, αφού πρόκειται για μια διαδικασία, που κάθε βήμα της προβλέπεται ρητά από τη υφιστάμενη νομοθεσία. 

Υπενθυμίζουμε, ότι οι επιλεγόμενοι είναι επαγγελματίες υψηλής κατάρτισης, οικογενειάρχες, που όπως όλοι οι εργαζόμενοι έχουν το δικαίωμα στον προγραμματισμό είτε των επαγγελματικών τους θεμάτων είτε των οικογενειακών τους αναγκών κι έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται.

Σε κάθε περίπτωση, θα ήταν χρήσιμο να γνωρίζετε ότι οι Ναυτιλιακοί Ακόλουθοι είναι ένα κεφάλαιο για την εκπροσώπηση της Χώρας στο εξωτερικό γιατί προσφέρουν σημαντικές και αναγκαίες υπηρεσίες, στο κράτος, στο πλοίο και στον ‘Έλληνα ναυτικό.

Στο πλαίσιο αυτό, σας καλούμε να κοινοποιήσετε άμεσα τις αποφάσεις σας, ώστε να δοθεί ένα τέλος σε όλη αυτή την δυσάρεστη εκκρεμότητα, που δεν εξυπηρετεί ούτε τον φορέα αλλά ούτε και τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια