Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ :ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΡΟΤΑ - ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 20ο ΤΕΥΧΟΣ Tη στήριξη του προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εκφράζει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μέσω αποκλειστικής δήλωσης του στη Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ).

 
at 13:57

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/11/16

Δελτίο Τύπου

Tη στήριξη του προς τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εκφράζει ο Πρωθυπουργός κ. Αλέξης Τσίπρας μέσω αποκλειστικής δήλωσης του στο τεύχος 20 της τριμηνιαίας περιοδικής έκδοσης «Λιμενική Ρότα» της Πανελλήνιας Ένωσης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος (ΠΕΑΛΣ). 

Μια σημαντική επιτυχία για την «Λιμενική Ρότα» καθώς είναι η πρώτη φορά που ο Πρωθυπουργός απευθύνεται στο προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής μέσω του εντύπου μας.

Ο Πρωθυπουργός, μεταξύ άλλων, αναφέρει στη δήλωση του ότι: «Οι εικόνες των ανδρών και γυναικών του Λιμενικού Σώματος να διασώζουν πρόσφυγες και ναυαγούς σε μικρές βάρκες μαζί με αυτές των κατοίκων των νησιών μας που με περίσσια αγάπη και στοργή εθελοντικά καλωσορίζουν και περιθάλπουν τα θύματα του πολέμου, είναι οι εικόνες που με περηφάνια κρατάμε μέσα μας για το 2015. Αυτό είναι το πρόσωπο της Ελλάδας, αυτό είναι το πρόσωπο της Ευρώπης που θέλουμε να βάλουμε ψηλά για να φωτίζει όλους μας, της εμπροσθοφυλακής του ανθρωπισμού. Αυτή τη στήριξη αξίζει το Λιμενικό Σώμα στο δύσκολο έργο του».

Ο κ. Αλέξης Τσίπρας στέλνει και το μήνυμα ότι: «Οι δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος προσφέρουν έργο που ανώτερο του δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να προσφέρει η όποια διεθνής δύναμη, καμία ενιαία ευρωπαϊκή υπηρεσία φύλαξης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων της Ε.Ε., όσο καλοδεχούμενη και αν είναι, στο βαθμό βέβαια που κατοχυρώνει τις εθνικές αρμοδιότητες στον τομέα της φύλαξης των συνόρων».

Η πλήρης δήλωση του Πρωθυπουργού στη «Λιμενική Ρότα» που κυκλοφορεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια