Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις ανακοινώσεις παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943.


Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η απάντηση του Υπουργείου στην παρέμβαση της ΠΕΑΛΣ για την επανασύνδεση μέσω της λεωφορειακής γραμμής 218 του κτιρίου του ΥΝΑΝΠ με τον ΗΣΑΠ Πειραιά

 
at 14:53

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/02/16

Ενημερώνουμε ότι μετά από παρέμβασή μας στον κ. Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής αναφορικά με τη διακοπή της λεωφορειακής γραμμής 218 που συνέδεε το κτίριο του Υπουργείου με τον σταθμό ΗΣΑΠ του Πειραιά, λάβαμε την κάτωθι απάντηση:

"1. Μετά την τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 218 στον Πειραιά απεστάλη άμεσα στον ΟΑΣΑ το (γ) σχετικό έγγραφο με το οποίο ζητούνταν η επανεξέταση της απόφασης τροποποίησης με σκοπό τη συνέχιση των δρομολογίων της υφιστάμενης γραμμής 218 ή άλλως η εξέταση εναλλακτικών λύσεων που θα επέτρεπαν την σύνδεση του σταθμού ΗΣΑΠ στον Πειραιά με το κτήριο του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

2. Ο ΟΑΣΑ με τη (β) σχετική απόφαση προέβη στην τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής 859 Πειραιάς – Δεξαμενές με τη διέλευση αυτής εντός του λιμένα Πειραιά καθημερινά και για τα χρονικά διαστήματα 07:10π.μ. έως 08:00π.μ. και 13:25μ.μ. έως 15:05μ.μ.

3. Θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη τροποποίηση της γραμμής 859 καλύπτει μερικώς τη σύνδεση με τον Πειραιά απεστάλη το (γ) σχετικό έγγραφο μας με το οποίο ζητούνταν η συμπλήρωση και επέκταση των δρομολογίων της γραμμής 859 ώστε να υπάρχει συνεχής και αδιάλειπτη σύνδεση με τον Πειραιά καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

4. Από τον ΟΑΣΑ μας γνωρίσθηκε ότι προκειμένου προβούν σε απόφαση επανεξέτασης των δρομολογίων της λεωφορειακής γραμμής 859, θα πραγματοποιήσουν κατά το χρονικό διάστημα 11-12 Ιανουαρίου μετρήσεις της επιβατικής κίνησης αναφορικά με τον όγκο των μετακινουμένων καθώς και του χρόνου της διαδρομής. Από τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα αποφασισθεί η επέκταση καθώς και η συχνότητα των δρομολογίων .

5. Παρακαλούμε όπως τα αναφερόμενα γνωστοποιηθούν στο ένστολο και πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής."

Πάρα ταύτα, αναμένουμε την οριστική τακτοποίηση του ζητήματος καθώς αφορά μια αναγκαία ενέργεια για τη διευκόλυνση των συναλλασσομένων πολιτών αλλά και του προσωπικού του ΥΝΑΝΠ.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος                        Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ        Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια