Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 29 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Νέο Π.Δ. Οδοιπορικών για το προσωπικό Λ.Σ...Ζητούμε την επίσπευση των διαδικασιών για την έκδοσή του

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:39

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/30/16

ΠΡΟΣ: - Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής
κ. Θοδωρή Δρίτσα 

ΚΟΙΝ.: - Αρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο ΛΣ ΡΑΠΤΗ Σταμάτιο

ΘΕΜΑ: Νέο Π.Δ. Οδοιπορικών για το προσωπικό Λ.Σ.

Κύριε Υπουργέ, 
Σε  συνέχεια προηγούμενων παρεμβάσεων μας αναφορικά με την υποχρέωση έκδοσης νέου π.δ. περί οδοιπορικών εξόδων για τα στελέχη των Ε.Δ. και των Σ.Α.,  υπενθυμίζουμε ότι με το άρθρο 15 της υποπ. Δ9 της παρ. Δ.  του άρθρου 2 του ν. 4336/2015 ρυθμίζεται ειδικά το καθεστώς των αποζημιώσεων για τις μετακινήσεις του στρατιωτικού προσωπικού.

Συγκεκριμένα, καθορίζεται ότι «Με προεδρικό διάταγμα, που εκδίδεται ύστερα από πρόταση των Υπουργών Οικονομικών, Εθνικής Άμυνας Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης (πρώην Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη) και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (πρώην Ναυτιλίας και Αιγαίου),  εντός αποκλειστικής προθεσμίας εννέα (9) μηνών από την έναρξη ισχύος του παρόντος (30-09-2016), καθορίζονται το ύψος, οι όροι και οι προϋποθέσεις καταβολής των δαπανών μετακίνησης εσωτερικού και η αποζημίωση εκπαίδευσης στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας .….».

Ως εκ τούτου, με την ειδική εξουσιοδοτική διάταξη του παραπάνω άρθρου παρέχεται η ευχέρεια εύλογου χρονικού διαστήματος 9 μηνών για την κατάρτιση νέου Π.Δ. ενώ σε περίπτωση άπρακτης παρέλευσης του ανωτέρω χρονικού διαστήματος θα έχουν εφαρμογή οι διατάξεις του ν. 4336/15 αποκλειομένων άλλων ειδικότερων ρυθμίσεων.

Κατόπιν των παραπάνω  σας καλούμε για τις άμεσες ενέργειες σας, προκειμένου το συντομότερο καθοριστεί το νέο καθεστώς, με νέο ΠΔ, το οποίο σε συνδυασμό με τις διατάξεις του ν. 4336/15 θα αποτελέσουν το νέο πλαίσιο για τις μετακινήσεις του προσωπικού Λ.Σ., που ελπίζουμε ότι θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και κυρίως στις ανάγκες των συναδέλφων.

Για το Δ.Σ.
             Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας
            Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ       Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια