Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Επίδομα Εξομάλυνσης ... Ζητήσαμε την επέκτασή του και στα στελέχη του Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ.

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 11:03

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/26/16

Ενημερώνουμε ότι σε συνέχεια πρόσφατων παρεμβάσεών μας αναφορικά με την επέκταση της χορήγησης του δικαιώματος εξομάλυνσης και στο προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας, παρενέβημεν εκ νέου στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, υπενθυμίζοντας και επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι η επέκταση του  δικαιώματος χορήγησης του επιδόματος εξομάλυνσης ύψους 212,94€ σε συζύγους που τελούν σε διάσταση ή διαζευγμένους ή άγαμους, που έχουν τέκνα για τα οποία δικαιολογείται η καταβολή του, εφόσον αποδεδειγμένα καταβάλλουν διατροφή, θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνει δικαιωματικά και τα στελέχη του Λ.Σ., επειδή οι αποδοχές τους διέπονται από τις ίδιες διατάξεις του ειδικού μισθολογίου Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας (άρθρο 51 ν. 3205/2003).

Περαιτέρω, ενημερώσαμε τον Υπουργό ότι για το εν λόγω ζήτημα πρωτοβουλία ανέλαβε, προ διημέρου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Νικόλαος ΤΟΣΚΑΣ με την άμεση προώθηση ανάλογης τροπολογίας νόμου για τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Στο πλαίσιο λοιπόν της ίσης αντιμετώπισής μας, ζητήσαμε από τον κ. Δρίτσα να προβεί σε ανάλογες ενέργειες υπέρ του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Από την πλευρά του ο Υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει άμεσα το αίτημα μας και θα προβεί  στις απαιτούμενες ενέργειες για την επίλυση του προβλήματος.

Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα σας ενημερώσουμε επί των εξελίξεων.

Για το Δ.Σ.
    Ο Πρόεδρος                          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ           Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια