Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Συγχαρητήρια Επιστολή στον Αρχηγό του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχο ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:10

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/24/16

ΠΡΟΣ: Αρχηγό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αντιναύαρχο  ΛΣ Ράπτη Σταμάτιο

Κύριε Αρχηγέ,

Η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων σας, σας εύχεται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε, σε μια περίοδο που όλα μοιάζουν δύσκολα. 

Προσδοκούμε και ευχόμαστε η παρουσία σας στην Ηγεσία, να δώσει μια νέα ώθηση για την επίλυση των θεμάτων που αφορούν στον Οργανισμό που υπηρετούμε, ώστε να εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και με επάρκεια στο ρόλο που διαδραματίζει όλα αυτά τα χρόνια της ένδοξης πορείας του.

Τα στελέχη, που καθημερινά δίνουν τη μάχη σε όλα τα επίπεδα, σε όλους τους τομείς ευθύνης, ιδιαίτερα δε στο μεταναστευτικό «μέτωπο», όπου καταθέτουν περίσσευμα ψυχής, αναμένουν από εσάς την ανάληψη συγκεκριμένων ενεργειών για την άμβλυνση ή την οριστική επίλυση των προβλημάτων. 

Αυτό είναι που έχει ανάγκη το Σώμα, αυτό είναι που έχουν ανάγκη τα στελέχη, αυτό είναι που έχει ανάγκη ο πολίτης, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες, που βιώνουμε ως εργαζόμενοι αλλά και ως χώρα.

Εμείς από την πλευρά μας, με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειες σας για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα, αντάξιο της ιστορίας του.

Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.

Με Τιμή

Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ            Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια