Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Παιδικός Σταθμός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής ... Έτοιμη η Υπουργική Απόφαση για την τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων αναφορικά με το θεσμικό - νομοθετικό πλαίσιο

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:26

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/27/16

Ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η επεξεργασία και σύνταξη της απαιτούμενης Υπουργικής απόφασης για την τακτοποίηση της εκκρεμότητας αναφορικά με τον Παιδικό Σταθμό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Η δημοσίευσή της αναμένεται το επόμενο διάστημα.

Η εν λόγω απόφαση επιλύει ουσιαστικά και οριστικά σοβαρά ζητήματα που υπήρχαν εξαιτίας της έλλειψης θεσμικού και νομοθετικού πλαισίου και επηρέαζαν την ομαλή λειτουργία του.


Η ΠΕΑΛΣ οφείλει να αναγνωρίσει τις προσπάθειες όσων συνέβαλαν για την θετική αυτή εξέλιξη και συγκεκριμένα του Υπουργού, του απερχόμενου και του νυν Αρχηγού καθώς των υπηρεσιακών παραγόντων, που συλλογικά ολοκλήρωσαν μια οφειλόμενη ενέργεια, που αφορά πρωτίστως στις οικογένειες του συνόλου των στελεχών μας.

Ελπίζουμε η ρύθμιση αυτή ν’ ανοίξει τον δρόμο για την λειτουργία κι άλλων παιδικών σταθμών στην περιφέρεια. Μέλημα όλων μας πρέπει να είναι η φροντίδα και ορθή εκπαίδευση των παιδιών αφενός και η ενίσχυση των οικογενειών των συναδέλφων που το έχουν ανάγκη αφετέρου. Για τον σκοπό αυτό, θέτουμε τις υπηρεσίες μας στη διάθεση της ηγεσίας (με όποιο τρόπο ήθελε κριθεί) για την επίτευξη των παραπάνω.  

Για το Δ.Σ.

             Ο Πρόεδρος                                 Ο Γενικός Γραμματέας
  Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ                            Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια