Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ – Συνεχίζεται η διαδικασία για την διαμόρφωση του τελικού κειμένου του π.δ. τοποθετήσεων - μεταθέσεων του προσωπικού Λ.Σ....Η ΠΕΑΛΣ εστιάζει στην διαμόρφωση ενός αξιοκρατικού, δίκαιου και λειτουργικού π.δ…Συνεχίζουμε…

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:12


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/E/57/16


Σε συνέχεια της από 09-03-2016 παρέμβασής μας αναφορικά με την τροποποίηση του π.δ. τοποθετήσεων – μεταθέσεων του προσωπικού Λ.Σ. και την συνοπτική απαρίθμηση των κυριότερων σημείων του, ενημερώνουμε ότι χθες 21-04-2016 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων – της Ηγεσίας και μελών του Συμβουλίου Επιτελικού Σχεδιασμού και Διαχείρισης Κρίσεων – στην οποία, κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του κ. Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., συμμετείχαν και οι Πρόεδροι της ΠΕΑΛΣ και της ΠΟΕΠΛΣ.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης μας παρουσιάστηκε το έως σήμερα διαμορφωθέν προσχέδιο του π.δ. και αναπτύχθηκαν οι διάφορες πτυχές του, ενώ ο Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ, από την πλευρά του, κατέθεσε περαιτέρω βελτιωτικές προτάσεις, στο πλαίσιο πάντοτε των διαχρονικών θέσεών μας, προκειμένου συμπεριληφθούν στο υπό επεξεργασία σχέδιο, οι οποίες κι έγιναν άμεσα αποδεκτές.

Καθώς η διαδικασία συνεχίζεται για την επίτευξη του επιθυμητού στόχου, η ΠΕΑΛΣ, σε πνεύμα συνεργασίας και συνεργατικότητας θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα την προσπάθεια για ένα αξιοκρατικό, δίκαιο και λειτουργικό νέο π.δ. τοποθετήσεων – μεταθέσεων, επ΄ ωφελεία των στελεχών όλων των βαθμίδων.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος          Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια