Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 15:07

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/51/16

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τις τελευταίες ώρες, με λύπη και απογοήτευση, διαπιστώνουμε ότι «κάποιοι» επιχειρούν να ερμηνεύσουν την παρέμβαση μας κατά το δοκούν.

Διευκρινίζουμε ότι δικός μας στόχος ήταν και είναι αφενός η ασφάλεια των προσφύγων και μεταναστών αλλά και των στελεχών του Λιμενικού Σώματος και αφετέρου η ομαλή και ασφαλής μετακίνηση των πρώτων από το Λιμάνι σε οργανωμένους χώρους φιλοξενίας, που η πολιτεία έχει προετοιμάσει.

Στο πλαίσιο αυτό, καταγγείλαμε την δραστηριότητα ατόμων που, σύμφωνα με μαρτυρίες, δημοσιεύματα και δηλώσεις ακόμα και Υπουργών, δηλώνουν μέλη ΜΚΟ και περιφέρονται στο Λιμάνι του Πειραιά παρεμποδίζοντας την ολοκλήρωση του σχεδίου ομαλής μεταφοράς των προσφύγων και μεταναστών σε οργανωμένες δομές φιλοξενίας.

Το αίτημά μας για την παρέμβαση των εισαγγελικών αρχών δεν αφήνει υπόνοιες ούτε για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων από συναδέλφους μας ούτε για ελλιπή παροχή οδηγιών από την πολιτική ηγεσία, αλλά επικεντρώνεται στο γεγονός ότι έφτασε η στιγμή για την αυστηρή επιβολή του νόμου σε αυτούς που εκμεταλλεύονται, χωρίς κανείς να ξέρει τι επιδιώκουν, την αδυναμία και την απελπισία των προσφύγων και μεταναστών.

Σε κάθε περίπτωση, απορίας άξιο είναι το γεγονός ότι κάποιοι αντί να εστιάζουν στον επιδιωκόμενο σκοπό που δεν είναι άλλος από το όφελος των συνανθρώπων μας, εστιάζουν στη δημιουργία εντυπώσεων αναφορικά με το αν η παρέμβασή μας αυτή αποτελεί «μομφή» προς την πολιτική ηγεσία.

Μετά τα παραπάνω, μόνο “υπερβολή” θα μπορούσαν ίσως να χαρακτηρίσουν κάποιοι το αίτημα παρέμβασης εισαγγελικών αρχών. Αν αυτό όμως τους εξυπηρετεί, το αποδεχόμαστε και αναλαμβάνουμε την ευθύνη, καθώς για εμάς ο στόχος είναι ένας:

το όφελος των συνανθρώπων μας, η ασφάλειά τους, η ασφάλεια των συναδέλφων μας και η ομαλή λειτουργία του Λιμένα του Πειραιά.

Για το Δ.Σ.
         Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ               Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια