Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Τελετή εγκαινίων ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Μακεδονίας παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ]

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 09:00

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/A/72/16

Την Τρίτη 31/05/2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή εγκαινίων των ανακαινισμένων κτιριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν) Μακεδονίας στη Μηχανιώνα,  παρουσία του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Θοδωρή Δρίτσα, συνοδευόμενου από το Γενικό Γραμματέα του Υ.Ν.Α.Ν.Π. κ. Ιωάννη Θεοτοκά, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Σταμάτιο Ράπτη, τον Α’ Υπαρχηγό Λ.Σ ΚΛΙΑΡΗ Θ. και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Θεόδωρο Βενιάμη. Την ΠΕΑΛΣ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Πλωτάρχης ΜΑΚΡΗΣ Γεώργιος.

Ο κος Υπουργός κατά το χαιρετισμό του, μεταξύ άλλων, επεσήμανε ότι  το σπουδαίο έργο της ανακαίνισης  6 κτιρίων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας οφείλεται στη δωρεά της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και είναι το αποτέλεσμα συντονισμένης και οργανωμένης συνεχούς προσπάθειας όλων των συναρμόδιων υπηρεσιών του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αυτόν τον τρόπο, τόνισε ο κος Υπουργός, η Ακαδημία  Εμπορικού Ναυτικού Μακεδονίας μετεξελίσσεται σε ένα άρτιο ελληνικό εκπαιδευτικό ναυτικό κέντρο του βορρά, παρέχοντας εκπαίδευση υψηλής ποιότητας στους νέους που θα επιλέξουν να ασχοληθούν με το ναυτικό επάγγελμα.


Για το Δ.Σ.

       Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος Σαϊτάκης           Σπυρίδων Πασσάκος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια