Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

ΠΕΑΛΣ: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Λεωφορειακή Σύνδεση ΥΝΑΝΠ και Λεωφορειακή Σύνδεση ΥΠΟΙΚ - Η επιλεκτική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εκ μέρους του ΟΑΣΑ ούτε είναι σωστή, ούτε μας βρίσκει σύμφωνους

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 14:00

Αριθμ.Πρωτ.: Φ.100/A/67/16

Ευχάριστη έκπληξη μας προκάλεσε η δημόσια δέσμευση του Αν. Υπουργού Οικονομικών κ. Αλεξιάδη για την μετά από συνεννόηση με τον ΟΑΣΑ θεσμοθέτηση λεωφορειακής σύνδεσης με γραμμή express του νέου κτιρίου του ΥΠΟΙΚ (Κτίριο Κεράνη, Πειραιάς) με τους σταθμούς Μετρό Αιγάλεω και Προαστιακό Πειραιά για την διευκόλυνση των μετακινήσεων των εργαζομένων στο Υπουργείο Οικονομικών.

Δεν διαπιστώσαμε όμως την ίδια ευαισθησία από την πλευρά του ΟΑΣΑ και στην περίπτωση της λεωφορειακής σύνδεσης του κτιρίου του ΥΝΑΝΠ με τον ΗΣΑΠ και το Κέντρο του Πειραιά για τους εργαζόμενους του Υπουργείου Ναυτιλίας. Όχι μόνο δεν υπήρξε πρόβλεψη γραμμής express αλλά καταργήθηκαν και οι υφιστάμενες λεωφορειακές γραμμές 218 - 859 (με επαναφορά κατόπιν πιέσεων της εσωτερικής κυκλικής λεωφορειακής γραμμής Πειραιά 859 (κάθε 25 λεπτά)) με την αιτιολογία της ανεπάρκειας σε προσωπικό. Δύο μέτρα και δύο σταθμά λοιπόν.

Η επιλεκτική εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού εκ μέρους του ΟΑΣΑ ούτε είναι σωστή, ούτε μας βρίσκει σύμφωνους. Ως εκ τούτου διαμαρτυρόμαστε και καλούμε τους καθ’ύλην αρμοδίους για την άμεση επαναφορά της γραμμής 218 και σε δεύτερο στάδιο τον σχεδιασμό – υλοποίηση συγκοινωνιακής σύνδεσης του ΥΝΑΝΠ/Αρχηγείο ΛΣ με γραμμή μετρό. 

Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ         Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια