Εικόνες θέματος από MichaelJay. Από το Blogger.

Video

News

Post Top Ad

Responsive Ads Here

Archive

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Breaking

Fashion

News

Food

Sports

Technology

Technology

Featured

Videos

About us

Tags

Follow Us @soratemplates

Tags

Categories

Sponsor

AD BANNER

Recent News

Popular

Technology

Pages

Recent

Connect With us

Over 600,000+ Readers Get fresh content from FastBlog

Comments

Facebook

ABOUT AUTHOR

test banner

LATEST POSTS


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ-ΑΡΘΡΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΠΕΑΛΣ

- Note: Για κάθε λεπτομέρεια αναφορικά με τις δημοσιεύσεις μας παρακαλούμε όπως επικονωνείτε απευθείας με τον Πρόεδρο ΠΕΑΛΣ:

- ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ

- ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπυρίδων (ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΛΣ).

- email: p.peals.elakt@gmail.com τηλ: 6946833943-www.facebook.com/proedros.peals-www.limeniki-rota.blogspot.com/-www.twitter.com/proedros_peals


Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

ΠΕΑΛΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 Η ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2016… ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ….ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ

 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 13:37

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/100/16

Σε συνέχεια της από 24-06-2016 ανακοίνωσής μας αναφορικά με την υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης και των Δηλώσεων Οικονομικών Συμφερόντων από 01 Ιανουαρίου 2016, σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η εγκύκλιος για την έναρξη της διαδικασίας, από την αρμόδια Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη παρέμβασή μας, οι Δηλώσεις Περιουσιακής Κατάστασης καθώς και οι Δηλώσεις Οικονομικών Συμφερόντων υποβάλλονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ηλεκτρονικά από τον υπόχρεο και την ή τον σύζυγο, μέσω της ενιαίας διαδικτυακής εφαρμογής στο πληροφοριακό σύστημα ΠΟΘeN και της διεύθυνσης URL https://www.pothen.gr.

Η προβλεπόμενη προθεσμία για την εμπρόθεσμη υποβολή της ετήσιας Δ.Π.Κ. και Δ.Ο.Σ. έτους 2016 λήγει το αργότερο τρεις μήνες μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος (Ε1) φυσικών προσώπων, ήτοι στις 18 Οκτωβρίου 2016 (παρ. 2 του άρθρου 1 του N.3213/2003). 

Διευκρινίζεται επίσης: 

Για να συνδεθούν στο σύστημα ηλεκτρονικής υποβολής ΔΠΚ και ΔΟΣ οι υπόχρεοι και οι σύζυγοι αυτών πρέπει να κάνουν χρήση των προσωπικών κωδικών τους στο taxisnet.  

Σε περίπτωση που η σύζυγος δεν έχει προσωπικούς κωδικούς taxinet, δεν είναι δυνατή:

Η ηλεκτρονική υποβολή των Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης αν η ίδια είναι υπόχρεη
ή
Η υποχρεωτική έγκριση των περιουσιακών της στοιχείων που δηλώθηκαν από τον υπόχρεο σε υποβολή Δήλωσης Περιουσιακής Κατάστασης σύζυγό της.

Τέλος, για την αποφυγή προβλημάτων κατά την διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής, είναι απαραίτητη η έγκαιρη απόκτηση διακριτών κωδικών taxisnet, από κάθε φορολογούμενο.

Για το Δ.Σ.
   Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτριος ΣΑΪΤΑΚΗΣ     Σπυρίδων ΠΑΣΣΑΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Write σχόλια